Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινου

  • Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:20

Είναι πρόδηλη η ταραχή και η αδυναμία του κ. Χατζημάρκου και της πολιτικής παρέας του να απαντήσει συγκεκριμένα στα ερωτήματα που δημόσια και υπηρεσιακά λαμβάνουν. Η επιστράτευση του «Γραφείου Τύπου» της Π.Ν.Αι. και οι μεθοδεύσεις που χρησιμοποιεί ο ίδιος και οι συνεργάτες/ιδές του τον εκθέτουν διαρκώς! Η απουσία ουσιαστικού έργου, πολιτικών επιχειρημάτων και η συνεχής χρησιμοποίηση δόλιων πρακτικών από την απερχόμενη ηγεσία της Π.Ν.Αι. τούς/ις καθιστά επικίνδυνους/ες για το δημόσιο βίο.

Τους/ις επισημαίνω ότι «μαθήματα» από σκευωρούς που έχασαν την ψυχραιμία τους και τα καλοβολεμένα «λιβανιστήρια» τους που «τρέφονται» με δημόσιο χρήμα για να υβρίζουν, να λασπολογούν, να τραμπουκίζουν και να αποπροσανατολίζουν, δεν έχουν αποδέκτες όσους πορευόμαστε πολιτικά με εντιμότητα, σωφροσύνη, υπομονή και συνέπεια.

Ο Χ. Κόκκινος έχει αποδείξει ότι δεν τρομοκρατείται ούτε κάμπτεται από τραμπουκισμούς και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις. Το δημόσιο χρήμα το σέβεται και το αποδεικνύει η έντιμη πολιτική διαδρομή του και θα αποδειχθεί και πάλι πολύ σύντομα!

Για άλλους/ες θα χτυπήσει η «καμπάνα»... και θα είναι ηχηρή…!