Δήλωση υποψηφιότητάς του

Υποψήφιος για την Περιφερειακή Ενότητα Μήλου με τον Γλυνό ο Γ. Γεροντής

  • Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:14

Φίλες και Φίλοι,

Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, με την εισαγωγή της «απλής αναλογικής» θεωρητικά τουλάχιστον, θα επιφέρουν πολλές αλλαγές, αλλά θα δώσουν και πολλές ευκαιρίες στα αυτοδιοικητικά πράγματα.

Μπροστά λοιπόν, σ αυτήν την νέα πραγματικότητα η παράταξή μας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» έχει μία απάντηση και μόνη απάντηση.

Ενότητα, συσπείρωση και συνεργασία.

Μόνο με αυτά τα όπλα μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και να ανοίξουμε νέα σελίδα για τα νησιά μας: την Κίμωλο, την Μήλο, την Σίφνο, την Σέριφο.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις σύγχρονες προκλήσεις των καιρών, χρειάζεται ισχυρή και ικανή διοίκηση για να μπορεί να διεκδικεί αποτελεσματικά από την Κεντρική Διοίκηση και να αξιοποιεί πλήρως όλα τα χρήσιμα προγράμματα και εργαλεία που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η παράταξή μας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» με συνέπεια, ευθύνη και ορθολογικό προγραμματισμό, μακριά από προσωπικές επιδιώξεις και εγωκεντρισμούς, στοχεύει και στο σήμερα αλλά και στο αύριο αυτής της μοναδικής νησιωτικής περιφέρειας.

Με την συμμετοχή νέων που αντιπροσωπεύουν το αύριο, με την παρουσία δοκιμασμένων προσώπων και με ένα πλούσιο αλλά ρεαλιστικό προγραμματισμό δράσεων, η παράταξή μας εγγυάται να εξασφαλίσει βιώσιμες προοπτικές ανάπτυξης και επαρκείς φυσικούς πόρους για να τις υποστηρίξει.

Οι καιροί ου μενετοί…

Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά στις προκλήσεις του καιρού μας.

Σας καλούμε να αλλάξουμε μαζί την ρότα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κάνοντας ο καθένας την δική του υπέρβαση.

Είναι στο χέρι μας, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, ευθύνη, ειλικρίνεια, συνεργασία, σεβασμό, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Με ενότητα και σύμπνοια μπορούμε να φέρουμε θετικές αλλαγές και να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα.

Γιάννης Γεροντής

Υποψήφιος στην Π.Ε. Μήλου

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ