Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Σύμβαση για το οδικό δίκτυο της Σύρου

  • Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:20

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου Ν. Σύρου (Χρήση 2018»), αρχικού προϋπολογισμού 900.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η συντήρηση και ασφαλτόστρωση τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σύρου και η αποκατάσταση των στηθαίων.

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η προθεσμία ολοκλήρωσής του είναι η 20/06/2019. Το έργο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Με αφορμή την υπογραφή της Σύμβασης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ένα μεγάλο έργο ξεκινά, “εγκαινιάζοντας” μια σημαντική – για τα δεδομένα της Σύρου - καινοτομία: την ασφαλτόστρωση με άσφαλτο κλειστού τύπου. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, η πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα διαθέτει ένα ποιοτικά αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο, το οποίο θα προσφέρει μια ασφαλή οδηγική εμπειρία τόσο στους μόνιμους κατοίκους της Σύρου, όσο και στους επισκέπτες της. Χωρίς “εκπτώσεις” στους στόχους μας και με αποκλειστικό γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των νησιωτών μας, συνεχίζουμε το έργο μας».