Δήλωση του Χρήστου Βουραζέρη

Ψηφίζουμε για την Άνδρο μας, όχι για κόμματα και Πρωθυπουργό

  • Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου, 2019 - 10:13

Η δυναμική της υποψηφιότητας της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου-Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών” και του υπ. Περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού φαίνεται ότι ανησύχησε κάποιους.
Δεν θα την ανακόψουν όμως με παλαιοκομματικές πρακτικές του παρελθόντος.
Η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου-Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών είναι μια παράταξη αυτοδιοικητικών, στην οποία συμμετέχουν πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα. Από τη Δεξιά ως την Αριστερά.
Είμαστε μια δημοκρατική παράταξη και ανοιχτή σε όλους, δεν ζητάμε κομματική ταυτότητα από κάποιον για να συστρατευθεί μαζί μας. Τα μοναδικά κριτήρια είναι η εντιμότητα, η θέληση να αλλάξουμε τα πράγματα και φυσικά μια άλλη οπτική για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Με ένα Περιφερειάρχη ανθρώπινο, ικανό, με αγάπη για τα νησιά μας που θα συνεργάζεται με όλους και δεν θα κάνει αποκλεισμούς . Αυτός είναι ο Μανώλης Γλυνός.
Ήρθε η ώρα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να ανοίξει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες.
Η δική μου υποψηφιότητα , ως υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Άνδρου, δεν υπηρετεί κομματικές εντολές και σκοπιμότητες. Υπηρετεί την Άνδρο. Αυτό θέλω να γίνει ξεκάθαρο σε όλους.
Στις εκλογές για την Περιφέρεια στην Άνδρο δεν ψηφίζουμε ούτε για κόμματα ούτε για Πρωθυπουργό. Ψηφίζουμε για τον τόπο μας, ψηφίζουμε αυτούς που έχουν προτάσεις, αυτούς που έχουν θέληση και αποφασιστικότητα να πάνε ένα βήμα μπροστά το νησί μας.
Χρήστος Βουραζέρης
Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Άνδρου
Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου
Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών