Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Απάντηση Χατζημάρκου σε Γλυνό για τη γέφυρα Κρεμαστής

  • Δευτέρα, 8 Απριλίου, 2019 - 13:41

Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, απάντηση στις προκλήσεις και τα ψεύδη του υποψήφιου Μανώλη Γλυνού.

"Ναι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Και με γεμίζει χαρά η σύγκριση με την προκλητική ημιμάθεια, την απροκάλυπτη συκοφαντία και πάνω απ' όλα την εμμονή στο ψέμα, ως μοναδική επιλογή πολιτικής επιβίωσης.

Ο Μανώλης Γλυνός, επέλεξε να μείνει συνεπής στο πολιτικό σύστημα μέσα στο οποίο ανδρώθηκε, αυτό της παραπληροφόρησης, του “περίπου”, της ζεμπεκιάς και της ανικανότητας.

Από το 1995 που πρωτοπαρουσιάστηκε στην πολιτική, μη έχοντας να επιδείξει κανένα αποτέλεσμα της δικής του εικοσαετούς πορείας, καταφεύγει στον κιτρινισμό και ρίχνει και την μάσκα πίσω από την οποία προσπάθησε το τελευταίο διάστημα να κρυφτεί.

Πως μπορεί κάποιος όταν μιλά να αρθρώνει ΜΟΝΟ ψέματα;

Μόνο ο Μανώλης Γλυνός ξέρει την απάντηση.

Στην απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων η θέση της Περιφέρειάς μας, προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της Κυβέρνησης που τον στηρίζει. Ας καταγγείλει και την Κυβέρνηση αν του επιτρέπεται.

Το “μαϊμού” έργο της Γέφυρας Κρεμαστής, που ΔΕΝ ξεκίνησε ποτέ ο πολιτικός του μέντορας Γιάννης Μαχαιρίδης, το σταμάτησε η υπηρεσία του Υπουργείου που λειτουργεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και τότε ήταν υπό την εποπτεία του άξιου Νικολάου Φαρμακίδη. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο μαέστρος του ψηφοδελτίου του Μανώλη Γλυνού, Γιάννης Μαχαιρίδης, εξαπέλυε τότε συνεχείς επιθέσεις εναντίον κ. Φαρμακίδη.

Αλλά, η αλήθεια ποτέ δεν ενδιέφερε τους “πολιτικούς” της “σχολής Γλυνού”.

Το κενό τους, ο τόπος το πλήρωσε ακριβά.

Το ψέμα τους, ο τόπος το έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο.

Την ανεπάρκεια τους, τα νησιά μας την έχουν καταδικάσει οριστικά.

Ναι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Τώρα που κατέρρευσε η συκοφαντία του διαγωνισμού των LED, βγήκε αμέσως το επόμενο αφήγημα μέσα από το οποίο προσπαθούν να σπιλώσουν αντιπάλους και να αγιοποιήσουν τους κατηγορούμενους συμμάχους τους για τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

Ναι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Ευτυχώς!

ΥΓ : Να μην ξεχάσει ο Μανώλης Γλυνός να πάει και μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο, για να βγάλει όλη την υποχρέωση για το δανεικό ψηφοδέλτιο.