Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου

Δήλωση Μανώλη Γλυνού για τη γέφυρα της Κρεμαστής

  • Δευτέρα, 8 Απριλίου, 2019 - 12:16

Πέντε χρόνια μετά και το έργο "σημαία" της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου από την παράταξη του κ. Χατζημάρκου  παραμένει ακόμα σε επίπεδο σχεδιασμού και πλημμυρίζει σε κάθε νεροποντή. 
Η ασφάλεια των πολιτών, στο έλεος μιας παρέας που πέντε χρόνια πριν μας μιλούσε όχι για το πρόγραμμα αλλά για το "σχέδιο Κ2".  "Σχέδιο" γιατί ήταν "ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο" όπως μας έλεγαν.
Πέντε χρόνια μετά, ούτε ένα σημείο από αυτό το "σχέδιο" δεν έχει υλοποιηθεί και η απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων είναι σε απογοητευτικά χαμηλά ποσοστά. 
Κι όμως, αυτός ο περιφερειάρχης, αντί σήμερα να ζητήσει έστω μια συγγνώμη για την ολιγωρία και την καθυστέρηση, γυρνάει τα νησιά εγκαινιάζοντας έργα που βρήκε έτοιμα και ανακοινώνει έργα που ΘΑ δρομολογηθούν κοροϊδεύοντας στην ουσία τους πολίτες.
Πολιτική όμως δεν είναι τα επικοινωνιακά τερτίπια των τελευταίων μηνών και οι φιέστες σε τελειωμένα έργα. 
Πολιτική δεν είναι αυτό που περιμένει την τύχη ή τον Θεό να μας λυπηθεί και να μας προστατέψει από κάθε κακό, ώστε να μην θρηνούμε θύματα και περιουσίες.  
Πολιτική είναι η πρόβλεψη, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση. Αυτά που δεν είδαμε πέντε  χρόνια τώρα. 
Και στην περίπτωση της γέφυρας της Κρεμαστής όλα ήταν έτοιμα από πριν, από άλλους.  Και η πρόβλεψη και ο σχεδιασμός.  Στον κ. Χατζημάρκο είχε μείνει μόνο η υλοποίηση.  Δεν μπόρεσε να κάνει ούτε αυτό.  Φευ..