Η Καλλιόπη Κουτούζη από την Κάλυμνο, υποψήφια με τον Γ. Χατζημάρκο

  • Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2019 - 09:19

Την υποψηφιότητα της Καλλιόπης Κουτούζη δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

 

Στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, αναφέρει:

 

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Φίλες και φίλοι,

 

Με περισσή χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Γιώργου Χατζημάρκου και ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Ο σεβασμός προς το πρόσωπό μου και η αγάπη του κ. Χατζημάρκου για τα νησιά και τους νησιώτες μας με ώθησαν να βαδίσω μαζί του για το καλό του τόπου μας.

Η αποτελεσματικότητα και η εξωστρέφεια που τον διακρίνει είναι προσόντα για να πετύχει τους δύσκολους στόχους του και να πάει το Νότιο Αιγαίο μπροστά.

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί νησιώτες, η επιβίωση στα νησιά μας είναι καθημερινός αγώνας.

Είναι τιμή μου και χαρά μου να αγωνιστώ με την παράταξη « Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»

για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

 

Καλλιόπη Εμμ. Κουτούζη¨

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 

Η Καλλιόπη (Πόπη) Κουτούζη γεννήθηκε και μεγάλωσε την Κάλυμνο.

Παντρεύτηκε τον Marc Vogelzang και έζησε 20 χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία όπου γεννήθηκαν και τα δυο της παιδιά, η Κάλλη και ο Μάνος.

Πρόσφατα επέστρεψε στη γεννέτηρα της και όντας πνεύμα ανήσυχο και θέλοντας να μεταφέρει τα θετικά στοιχεία, τις γνώσεις και εμπειρείες που απέκτησε, έγινε μέλος σε τοπικούς συλλόγους με σκοπό πάντα μέσα απο τη συλλογικοτητα,την ανάπτυξη και την ευημερία του νησιού της αλλά και των γύρω νησιών.

Σπούδασε στο ΙΕΚ Ρόδου (Ειδικός τουριστικού πρακτορείου – εισερχόμενος – εξερχόμενος τουρισμός) και στο ΚΕΣ Ρόδου (Λογιστικά Φοροτεχνικά – Διοίκηση Επιχειρήσεων).

Φοίτησε επίσης στο HORIZON COLLEGE ALKMAAR, στην Ολλανδία, όπυ εργάστηκε σε Πρακτορείο Επαγγελματικών Ταξιδίων και σε Εταιρεία εξόρυξης πετρελαίου και γκαζιού, ως διευθύντρια γραφείου.

Τώρα ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, το εμπόριο φυσικών σφουγγαριών και τον τουρισμό.

Μιλά άριστα την αγγλική και την ολλανδική γλώσσα.

Ταμίας και μέλος του Δ.Σ. Του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Παράρτημα Καλύμνου

Μέλος του Λυκείου Ελληνίδων

Μέλος του Κολυμβητικού Συλλόγου Καλύμνου

Μέλος του υπό ίδρυση Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καλύμνου