Μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού για το Πάσχα

  • Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2019 - 12:57

Εύχομαι ολόψυχα, το ανέσπερο φως της Ανάστασης και η θυσία του Θεανθρώπου να αγγίξουν τις καρδιές μας ώστε με αλληλεγγύη, με ομόνοια κι ενότητα, να φέρουμε ξανά την αισιοδοξία στους κατοίκους του Νοτίου Αιγαίου και την προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μας.
Οι Αγιες αυτές ημέρες, μάς διδάσκουν τη σπουδαιότητα της ανιδιοτέλειας, τη δύναμη της αληθινής αγάπης και το μεγαλείο της αλληλεγγύης, φέρνοντας το μήνυμα της ελπίδας, που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε σήμερα. Την ελπίδα που θριαμβεύει επί της αδικίας και την αλήθεια που υπερισχύει του ψέματος. 
Η Σταύρωση και η Ανάσταση του Κυρίου, είναι το επίκεντρο, είναι ο πυρήνας της καταφάσεως του Χριστιανισμού όπου ο άνθρωπος βρίσκει παρηγοριά γιατί μας μας οδηγούν στη λύτρωση με οδηγό την πίστη, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη. 
Η νίκη της ζωής επί του θανάτου αποτελεί την κορυφαία στιγμή της πίστης, που ενδυναμώνει την αισιοδοξία μας και μας θωρακίζει απέναντι σε κάθε πρόκληση.
Το μήνυμα της Αναστάσεως μάς φέρνει την ελπίδα και μας απαλλάσσει από τους φόβους μας. 
Με την προσδοκία να κρατήσουμε ζωντανό το μήνυμα της Αναστάσεως, όπως το Ανέσπερο Φως, για να φωτίζει το δρόμο μας εύχομαι σε όλους  Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία, με χαρά, με αισιοδοξία, με προκοπή για τα νησιά μας με δημιουργία για τον τόπο μας!
«Νῦν πάντα πεπλήρωται φωτός, οὐρανός τε καί γῆ καί τά καταχθόνια…»