Δήλωση της "Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου" για το αποτέλεσμα των εκλογών και την επόμενη μέρα

  • Τρίτη, 28 Μαΐου, 2019 - 13:17

Η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου συγχαίρει την Παράταξη Μπροστά το Νότιο Αιγαίο για την εκλογική της νίκη.

Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος μας κ Μανώλης Γλυνός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ Γιώργο Χατζημάρκο και τον συνεχάρη, υπογραμμίζοντας ότι η επόμενη μέρα των εκλογών βρίσκει όλους τους νησιώτες μαζί αντιμέτωπους απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Παράλληλα η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου ευχαριστεί τον κάθε έναν από τους Πολίτες της Περιφέρειας μας για τον αγώνα και την στήριξη.

Ειδικότερα σε ότι αφορά τους υποψηφίους, το επιτελείο και τους εθελοντές ο κ Γλυνός εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπο του, ως επικεφαλής της Παράταξης.

Στην Δημοκρατία, η μόνη οδός επίλυσης πολιτικών διαφορών είναι η εκλογική αναμέτρηση.

Στην Δημοκρατία, αποφασίζουν οι Πολίτες στις κάλπες και όλοι υπακούμε και σεβόμαστε το όποιο αποτέλεσμα.

Κυρίως όμως, στην Δημοκρατία η δουλειά όλων και περισσότερο η εύρυθμη λειτουργία των θεσμών, ξεκινάει την επόμενη των εκλογών, από την θέση στην οποία ορίστηκε ο καθένας να υπηρετήσει.

Συμπολίτευση & Αντιπολίτευση έχουν υποχρέωση να τιμήσουν την θέση που τους έταξαν οι πολίτες με τη ψήφο τους και να λειτουργήσουν θεσμικά με επίκεντρο το καλό του τόπου.

Η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου δήλωσε προεκλογικά πως θα εργαστεί για την προκοπή του τόπου και αυτός θα είναι ο μοναδικός γνώμονας και μέριμνα. Γι’ αυτό ψηφίσθηκε και αυτό θα υπηρετήσει χωρίς εκπτώσεις ή ισοπεδωτικές προσεγγίσεις.

Με συνεργασία, σύμπνοια, συνέργεια στοχεύουμε σε μια ανοιχτή και διάφανη λειτουργία του ανωτάτου βαθμού Αυτοδιοίκησης. Κανένας αγώνας δεν τελειώνει το βράδυ των εκλογών.

Αντίθετα, τότε είναι που αρχίζει.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί την πορεία μας.