Στη Σύρο βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Δεσμεύσεις για πρόοδο των νησιών. Συνάντηση Χατζημάρκου – Λειβαδάρα

Τους νησιώτες για την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” ευχαρίστησε ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος από τη Σύρο, με φόντο το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου, αναφορικά με το οποίο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο κ. Χατζημάρκος που βρίσκεται σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας, πλαισιωμένος από το σύνολο των μελών του ψηφοδελτίου του στη Σύρο, μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δεσμευόμενος για τη συνέχιση των προσπαθειών που εστιάζουν στην πρόοδο των νησιών και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Εμφανώς ικανοποιημένος για το εκλογικό ποσοστό του συνδυασμού του, το οποίο και τον ανέδειξε εκ νέου Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου για την επόμενη θητεία - από την πρώτη Κυριακή -, υποστήριξε πως, οι νησιώτες σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα απέδειξαν ότι γυρίζουν την πλάτη στον λαϊκισμό.

Σύμφωνα με όσα πρόσθεσε, η ψήφος των νησιωτών που δίνει την ευκαιρία στον ίδιο και σε όσους εκλέχθηκαν να συνεχίσουν το έργο της Περιφερειακής Αρχής, απέδειξε ακόμη πως οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου επιβράβευσαν την πολιτική των κανόνων, του ήθους και των αξιών.

Αμέσως μετά ο Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε πως από τον Σεπτέμβριο θα κληθούν όσοι προεκλογικά έκαναν λόγο για συνεργασίες, να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν πράξη τα λόγια τους, ενώ αφού έκλεισε την τοποθέτησή του, έδωσε τον λόγο στα μέλη της ομάδας του, που τον πλαισίωναν.

Σημειώνεται πως, μετά τη συνέντευξη Τύπου επίσκεψη στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην πλατεία Τσιροπινά πραγματοποίησε ο νέος Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Νίκος Λειβαδάρας συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του.

Στις δηλώσεις που παραχώρησαν και οι δύο εξέφρασαν την πρόθεση συνεργασίας τους για το καλό της Σύρου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”.