Μήνυμα Γ. Λεονταρίτη για τους μαθητές των πανελληνίων

  • Πέμπτη, 6 Ιουνίου, 2019 - 10:26

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων μας κάθε επιτυχία σ' αυτήν τη σημαντική μάχη που δίνουν στη ζωή τους.

Αγαπητά μου παιδιά,

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δοκιμασία σημαντική, καθώς ανοίγει νέους δρόμους στο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν είναι, όμως, ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία, σε μια πορεία ζωής που διαμορφώνεται από τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργούμε συνεχώς σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Είναι μια δοκιμασία στο ξεκίνημα της πορείας σας και της αναζήτησης για ένα καλύτερο αύριο, μια μάχη στον αδιάλειπτο αγώνα για την επιτυχία στη ζωή.

Έναν αγώνα, που για τον καθένα ξεχωριστά έχει την δική του σημασία.

Είμαι βέβαιος, ότι όλο αυτό τον καιρό με συνοδοιπόρους τους καθηγητές και τους γονείς σας έχετε προετοιμαστεί και έχετε πάρει όλα τα εφόδια, για να βγείτε νικητές.

Συμμερίζομαι την αγωνία σας και σας συνιστώ ηρεμία, θάρρος και αισιοδοξία για να κερδίσετε τη "μάχη" που δίνετε. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε, να θυμάστε πως το μέλλον σας δεν εξαρτάται μόνο από τις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς πραγματικός νικητής είναι εκείνος που αδιάλειπτα μοχθεί και αγωνίζεται για το καλύτερο.

Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Γιώργος Λεονταρίτης

Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων