Χ. Κόκκινος: «Στη φετινή σχολική χρονιά να γίνει επιτέλους πράξη η επένδυση στη γνώση που αποτελεί επένδυση στη νέα γενιά και στο μέλλον της Ελλάδος»

Η "Πνοή Δημιουργίας Ν. Αιγαίου" για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

  • Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:08

Σε σχολικές μονάδες της Ρόδου και στον αγιασμό για την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς 2019-2020 παρέστη ο Χαράλαμπος Κόκκινος επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» και περιφερειακός σύμβουλος Ν. Αιγαίου – Π.Ε Ρόδου στις 11/09/19.

Συναντήθηκε επίσης με στελέχη της διοίκησης της Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης της Δωδεκανήσου και αιρετά συνδικαλιστικά στελέχη των εκπαιδευτικών.

Ο κ. Χ.Κόκκινος εύχεται στους μαθητές, στους κηδεμόνες τους και στους εκπαιδευτικούς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Να είναι η χρονιά που θα υπάρχει ουσιαστική επένδυση στη γνώση διότι η παιδεία είναι η δύναμη των λαών. Τέλος, αναμένει την άμεση κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών (μετά το μεγάλο αριθμό αναπληρωτών που προσλήφθηκαν πρόσφατα), ώστε να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία στις σχολικές μονάδες και να μην χαθούν πολύτιμες ώρες διδασκαλίας. Σύντομα να γίνει πράξη η μόνιμη πρόσληψη εκπαιδευτικών στην γενική και ειδική αγωγή και να επεκταθεί σε όλα τα νησιά μας η δίχρονη προσχολική αγωγή.