Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου - Μήνυμα Χαράλαμπου Κόκκινου

Η θυσία του σμηναγού Κ. Ηλιάκη αποτελεί διαχρονικό μήνυμα αντίστασης στον εχθρό

  • Σάββατο, 23 Μαΐου, 2020 - 18:43

Συμπληρώνονται 14 χρόνια (23.5.06-23.5.20) όταν ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης υπερασπιζόμενος τον εθνικό μας εναέριο χώρο με αυταπάρνηση απώλεσε τη ζωή του σε αερομαχία με τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη επάνω από το Καρπάθιο Πελαγος.

Η θυσία του αποτελεί διαχρονικό μήνυμα αντίστασης στον εχθρό και διαφύλαξης των εθνικών μας ιδανικών.Είναι έντονο, επίκαιρο και δυνατό αυτό το μήνυμα με δεδομένο ότι η Τουρκία συνεχίζει τις προκλητικές ενέργειες και την αμφισβήτηση της εθνικής ανεξαρτησίας καιτης εδαφικήςμας ακεραιότητας . Τα νησιά του Αιγαίου και ο Έβρος ζουν σχεδόν καθημερινά τις τουρκικές προκλησεις και βαρβαρότητες.Καλουμαστε να τιμούμε και να σεβόμαστε αυτούς που με αυταπάρνηση "φυλάττουν τις συγχρονες Θερμοπύλες" και ο Ελληνισμός με ενότητα, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα να συνεχίσει την πορεία προς το μέλλον, όπως το επιβάλλει η ένδοξη ιστορία του!

Στον Κώστα Ηλιακή όπως και σε όλους τους ήρωες ισχύει:"Του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογίζεται ".

Για την Περιφερειακή Παράταξη " Πνοή Δημιουργίας Νοτιου Αιγαίου " - Ο επικεφαλής Χαράλαμπος Κόκκινος/Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλιου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας