Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη Χατζημάρκου

Ο Μ. Δαδάος για τον περιφερειακό ανασχηματισμό

  • Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022 - 10:11

Τελικά στις 10-01-2022 έγινε και ο τελευταίος ίσως ανασχηματισμός στην Περιφερειακή μας αρχή. Ένας ανασχηματισμός που όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξής μας γνώριζαν πότε θα γίνει. Ήταν μια προσωπική απόφαση του Περιφερειάρχη μας, που είχε ως σκοπό στο τελευταίο διάστημα της θητείας που διανύουμε, να δώσει τη δυνατότητα και σε νέους συναδέλφους μας, να εξοικειωθούν με την εσωτερική λειτουργία των υπηρεσιών μας και να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία ως προς την άσκηση σωστής δημόσιας διοίκησης.

Προσωπικά θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη μας κ. Γεώργιο Χατζημάρκο, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, τοποθετώντας και αναθέτοντάς μου καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων για τρία σχεδόν έτη, ανανεώνοντας δύο φορές την εν λόγω θητεία μου, αναγνωρίζοντας έτσι έμμεσα, ότι η παρουσία μου στη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων ήταν πολύ παραγωγική και με θετικό πρόσημο.

Σε μια εποχή έξαρσης της πανδημίας του COVID 19, θα περίμενε κανείς μείωση των δραστηριοτήτων και των προσπαθειών από το προσωπικό της διεύθυνσης. Αντιθέτως είναι γεγονός αναμφισβήτητο, όπως προκύπτει και από τον απολογισμό των πεπραγμένων που εγγράφως έχουμε καταθέσει, η αύξηση των δραστηριοτήτων της υπηρεσίας και η υπερπροσπάθεια που έχει καταβληθεί από το προσωπικό της διεύθυνσης. Κατά κύριο λόγο πραγματοποιήθηκε πληθώρα πράξεων που αφορούσαν την καθημερινότητα των πολιτών και την εξυπηρέτηση τους. Επίσης διευθετήθηκαν και επιλύθηκαν εκκρεμότητες που εκκρεμούσαν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Επειδή επίκειται και ο συνολικός απολογισμός των πεπραγμένων της Περιφερειακής αρχής από τον Περιφερειάρχη μας, θεωρώ σωστό να επανέλθω στο θέμα αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες σε μεταγενέστερο χρόνο.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, για τη διάθεση, το κλίμα συνεργασίας, την άοκνη προσπάθειά και τη συνεχή παρουσία τους, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους συμπολίτες μας και τη κοινωνία γενικότερα. Επίσης να ευχαριστήσω και τους υπαλλήλους των τριών άλλων διευθύνσεων που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο με τη διεύθυνση Μεταφορών, για το εγκάρδιο κλίμα και την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο το διάστημα της συνύπαρξής μας, στον ίδιο εργασιακό χώρο.

Κλείνοντας εύχομαι ολόψυχα στη συνάδελφο Κατσάνη Ευδοκία, να έχει μια επιτυχή και δημιουργική πορεία στα νέα της καθήκοντα ως Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων και να της εγγυηθώ ότι θα είμαστε όλοι δίπλα της, τόσο εγώ όσο και το σύνολο του προσωπικού της διεύθυνσης Μεταφορών.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Ετικέτες: