Συλλυπητήρια μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Στέφανου Στρατούρη

  • Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, 2022 - 15:01

Γιάννης Βρούτσης: "Με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκα σήμερα τον θάνατο του συμμαχητή και φίλου Στέφανου Στρατούρη, ύστερα από μια πράγματι γενναία μάχη που έδωσε για τη ζωή του. Η απώλειά του αναμφίβολα καθιστά την οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας στη Νάξο και τις Κυκλάδες φτωχότερη. Ο Στέφανος Στρατούρης υπήρξε για πολλά χρόνια Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νάξου. Δώσαμε μάχες μαζί, για τις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας, σε δύσκολα χρόνια και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένας πραγματικός μαχητής, που στήριζε πάντα οτιδήποτε αφορούσε την αγαπημένη μας Νάξο. Ξεχώριζε για την απλότητα, την εργατικότητα, την εντιμότητά και το ήθος του. Άνθρωπος ενεργός στις πράξεις, μαχητικός, αποτελεσματικός και δραστήριος. Πάνω από όλα, όμως, υπήρξε ένας πολύτιμος φίλος και συνεργάτης, εξαίρετος επιχειρηματίας και καλός οικογενειάρχης. Ο Στέφανος θα λείψει σε όλους μας, στην παράταξη και στην κοινωνία της Νάξου. Αποχαιρετώ έναν αγαπημένο φίλο για πολλά χρόνια και κρατώ χαραγμένα ανεξίτηλα στην καρδιά μου τις πολλές και δύσκολες μάχες που δώσαμε μαζί. Στη σύζυγο και τα παιδιά του απευθύνω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια"

Συλλυπητήριο μήνυμα ΔΕΕΠ ΝΔ Κυκλάδων: "Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες, η ΔΕΕΠ Κυκλάδων και τα στελέχη του κόμματος, εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Στέφανου Στρατούρη, διατελέσαντα για χρόνια πρόεδρο της Τ.Ο. Νάξου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του. Ο Στέφανος Στρατούρης θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για την πολυσήμαντη προσφορά του"

Δήλωση Φίλιππου Φόρτωμα: "Με λύπη πληροφορήθηκα σήμερα την απώλεια του Στέφανου Στρατούρη, ενός από τα πιο άξια στελέχη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες. Ο Στέφανος, ο οποίος είχε διατελέσει επί χρόνια Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νάξου, ήταν ένας αυθεντικός και σπουδαίος άνθρωπος, που κάθε μέρα αγωνιζόταν για το καλό του νησιού του και των συμπολιτών του. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του".

Κατερίνα Μονογυιού: "Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον αγαπητό μας φίλο, Στέφανο Στρατούρη. Ο Στέφανος υπηρέτησε σε όλη του τη ζωή με συνέπεια και πάθος τη Νέα Δημοκρατία ως Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νάξου και αγωνιζόταν διαχρονικά για τη βελτίωση της ζωής των νησιωτών. Ο Στέφανος ήταν ένας άνθρωπος της ανιδιοτελούς προσφοράς, αληθινός και φιλότιμος. Ο ίδιος και η οικογένεια του με στήριξαν από τα πρώτα μου πολιτικά βήματα και στάθηκαν διαχρονικά στο πλευρό μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θα τους είμαι ευγνώμων για πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του"