Ο Φ. Ζαννετίδης για μία ακόμη θητεία με τον Γ. Χατζημάρκο

  • Τρίτη, 20 Ιουνίου, 2023 - 20:15

Την υποψηφιότητα του Φιλήμονα Ζαννετίδη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου. 

Ο κ. Ζαννετίδης, υπάλληλος της  Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο Τελωνείο Ρόδου,  Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Εντεταλμένος στον Πρωτογενή Τομέα σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου, με πολυετή εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο για τρίτη φορά, αφού είχε συμπορευτεί και στις περιφερειακές εκλογές του 2014 και του 2019: 

«Συνεχίζουμε "μπροστά" με τον Γιώργο Χατζημάρκο, γιατί υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων, γιατί υπάρχει όραμα, γιατί υπάρχει σχέδιο, γιατί υπάρχει ομάδα, γιατί έχει γίνει μέχρι τώρα μετρήσιμο έργο.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτονόητο. Συνεχής αγώνας ακόμα και όταν το περιβάλλον είναι εχθρικό και απρόσιτο. Σ' έναν κόσμο που μεταβάλλεται συνεχώς, αποδείξαμε ότι στο επίκεντρο κάθε έργου είναι ο άνθρωπος είτε πρόκειται  για την προσβασιμότητα στην υγεία, τα έργα υποδομής, την καινοτομία, την αειφορία, τη βιωσιμότητα, είτε για την ανάδειξη τοπικών προϊόντων, τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό.

Συνεχίζουμε Πρόεδρε, γιατί έχουμε σχεδιάσει περισσότερα για τα νησιά μας και πρέπει να τα υλοποιήσουμε.

«Μπροστά» με τον Γιώργο Χατζημάρκο.» 

Βιογραφικό

Ο Φιλήμονας Ζαννετίδης είναι Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Εντεταλμένος στον Πρωτογενή Τομέα σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου.

Έχει μακρά εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α' και Β΄ βαθμού, με αδιάλειπτη παρουσία από το 1999, έχοντας διατελέσει:

Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής (2019-2021), Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής (2014-2019), Δημοτικός Σύμβουλος του ενιαίου Δήμου Ρόδου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου (2010-2014), Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νότιας Ρόδου (2007-2010), Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Νότιας Ρόδου (2003-2007), Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νότιας Ρόδου (2001-2002) και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Ρόδου (1999-2000). 

Παράλληλα, διετέλεσε μέλος σε πληθώρα επιτροπών στην Αυτοδιοίκηση Α' και Β' Βαθμού καθώς και στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου (2012-2014), ενώ το διάστημα 2007-2008 ήταν Μέλος του Δ.Σ.  του Χαραλάμπειου Γηροκομείου Ρόδου.

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1961 και κατάγεται από την Κατταβιά.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, υπάλληλος της  Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τοποθετημένος στο Τελωνείο Ρόδου και ασχολείται επίσης με αγροτικές καλλιέργειες.

Είναι παντρεμένος με την Ανθή Στούππου, εκπαιδευτικό και έχουν τρία παιδιά και τρία εγγόνια.