Η Άννα Καραμανλή στο γραφείο του Δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης

  • Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:48

Την Βουλευτή Β’ ΝΔ Αθηνών κα Άννα Καραμανλή υπεδέχθη ο Δήμαρχος Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιώργος Μαραγκός, παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο επίσκεψης της στην Σύρο. Την κα Καραμανλή συνόδευαν ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στυλιανός Κονταδάκης, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Δήμαρχος ανέπτυξε στην Βουλευτή και τους παρισταμένους την στρατηγική και τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής που έχουν ήδη ξεκινήσει και πρόκειται να ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα στο νησί, τις πρωτοβουλίες για την αξιοποίηση του στρατοπέδου «Ζαφείρη», καθώς και τις εξαιρετικά ευχάριστες και σημαντικές εξελίξεις που αφορούν στην επαναλειτουργία του ναυπηγείου δεδομένου ότι αποτελεί μείζον ζήτημα τόσο για τους εργαζομένους της επιχείρησης όσο και για την οικονομία του νησιού.

Παράλληλα υπό την ιδιότητα του ως Προέδρου του Παραρτήματος Κυκλάδων της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου επεσήμανε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των νησιωτών με έμφαση στους τομείς ακτοπλοΐας, υγείας και εκπαίδευσης, τομείς οι οποίοι στο πλαίσιο της εφαρμογής πολιτικών για την νησιωτικότητα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, σε κυβερνητικό επίπεδο, με σαφείς, κοστολογημένες και καλά σχεδιασμένες πολιτικές.

Μετά την συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ακολούθησε ξενάγηση της κας Καραμανλή και των παρισταμένων στο Δημαρχιακό Μέγαρο, το Θέατρο Απόλλων και τον Αγ. Νικόλαο.