Προεκλογική δήλωση του υποψηφίου προέδρου Δημ.Τ.Ο. Σύρου Νέας Δημοκρατίας, Στάθη Μπαρμπούνη

"Η επόμενη μέρα αποτελεί για μένα ένα μεγάλο στοίχημα"

  • Κυριακή, 6 Μαΐου, 2018 - 15:15

Δύο χρόνια πριν, ξεκινήσαμε μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της Τ.Ο. την επαναλειτουργία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σύρου, η οποία για αρκετά χρόνια ήταν ουσιαστικά ανενεργή, με στόχο να βάλουμε και εμείς από την πλευρά μας ένα λιθαράκι, ώστε να απαλλαγεί ο τόπος όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την λαϊκίστικη κυβέρνηση των ΣυριζΑνελ που εξαπάτησε με βάναυσο τρόπο τους Έλληνες.

Ο στόχος αυτός βρίσκεται τώρα στην πλέον κρίσιμη καμπή του. Είμαστε ένα βήμα πριν από τις επερχόμενες Εθνικές εκλογές και αυτή τη στιγμή δεν περισσεύει κανείς.

Μου ήταν αδιανόητο και αδύνατο να μην δηλώσω παρών στις εσωκομματικές εκλογές και να μη διεκδικήσω για δεύτερη θητεία τη θέση του Προέδρου της Δημ.Τ.Ο Σύρου, ώστε να ολοκληρώσω αυτό που έχουμε ήδη ξεκινήσει.

Θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση των Νεοδημοκρατών, αυτόνομος και αυτόφωτος, χωρίς εύνοιες από τζάκια, προστάτες και «υψηλούς» συμβούλους να με καθοδηγούν, αλλά με μόνη στήριξη τα εκατοντάδες μέλη της μεγάλης μας παράταξης, καθώς και τη συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του νησιού μας.

Κατέρχομαι στις εσωκομματικές μας εκλογές με μόνο στόχο να εργαστώ για το καλό της παράταξης (και κατ’ επέκταση το καλό της Πατρίδας) και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επάνοδο της στην Κυβέρνηση.

Χωρίς να έχω κρυφές εκλογικές φιλοδοξίες, δικές μου ή του περιβάλλοντος μου, θα ολοκληρώσω από τη θέση του Προέδρου τη νέα διετή μου θητεία, βοηθώντας με όλες μου τις δυνάμεις βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη αδιακρίτως, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας, που δεν μπορεί να είναι άλλος από την αυτοδυναμία της μεγάλης γαλάζιας παράταξης.

Η επόμενη μέρα αποτελεί για μένα ένα μεγάλο στοίχημα. Θα το κερδίσουμε όλοι μαζί. Για τη Νέα Δημοκρατία, για την Ελλάδα, για όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες.