Συμμετοχή Δήμου Σύρου - Ερμούπολης στο Greek Travel Show 2018

  • Πέμπτη, 10 Μαΐου, 2018 - 18:26

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης συμμετείχε, υπό την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την παρουσία εκπροσώπου της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων "ΣΥΡΟΣ", στην​​ 2η Greek Travel Show που φέρει την σφραγίδα της ΔΕΘ Helexpo και διεξήχθη από τις 4-6 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi.

Πρόκειται για ένα μεγάλο τουριστικό γεγονός που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2018 με τη συμμετοχή τόσο Περιφερειών και Δήμων της χώρας όσο και τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Προβάλλεται με τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και όλοι οι ελληνικοί προορισμοί, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί ο εσωτερικός τουρισμός και να βοηθηθούν δυνητικοί ταξιδιώτες να σχεδιάσουν τις διακοπές τους γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές. Μάλιστα, στη φετινή διοργάνωση υπήρχε και διεθνές «χρώμα», με συμμετοχές χωρών, όπως η Σερβία, η Κένυα και οι Φιλιππίνες.

Το περίπτερο της Σύρου στη διάρκεια του τριημέρου, υποδέχθηκε και ενημέρωσε πλήθος κόσμου για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και το πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν της ως ιδανικό προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού της.

                                                

Ετικέτες: