Τοπική Κοινότητα Γαλησσά

Νέο προωθητικό βίντεο για τον Γαλησσά

  • Δευτέρα, 2 Ιουλίου, 2018 - 12:29

Ο Γαλησσάς σηκώνει επίσημα την αυλαία της  φετινής τουριστικής περιόδου με νέο βίντεο, χαρίζοντας σε παλιούς και νέους φίλους «ένα ζωντανό καρτ-ποστάλ» που προσκαλεί στο φιλόξενο συριανό ακρογιάλι του.
Το βίντεο αποτυπώνει τοπία, διαδρομές και ποιοτικές υπηρεσίες, που μπορεί κανείς να απολαύσει, επιλέγοντας διαμονή σε ένα μέρος που απέχει μόλις 10 λεπτά από την εντυπωσιακή Ερμούπολη και ταυτόχρονα παρέχει  δυνατότητες για ποικίλες δραστηριότητες κολύμβησης, περιήγησης, εστίασης και διασκέδασης, από την ανατολή του ήλιου μέχρι το εντυπωσιακό βασίλεμά του εκεί όπου ο κλειστός κολπίσκος συναντά το ανοιχτό πέλαγος.
Αυτό που εμμέσως αποτυπώνεται στο βίντεο με τη «δια λογοτύπου» υπογραφή του Γαλησσά, είναι  η σύμπνοια των ντόπιων επαγγελματιών ως προς την επιδίωξη του στόχου να επαληθεύονται οι εικόνες της οθόνης, από την προσωπική εικόνα που διαμορφώνει ο επισκέπτης, αθροίζοντας στιγμές και εμπειρίες.   
Ευχή όλων των Γαλησσιανών είναι η αναχώρηση του επισκέπτη να συνδέεται με γλυκές  αναμνήσεις. Για τον λόγο αυτό έχει τεθεί στη διάθεσή του από φέτος (στην τοπική αγορά ή σε δωμάτια των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων) το μοναδικό γαλάζιο «ΓΑΛΗΣΣΙΑΝΟ» λουκούμι, εμπνευσμένο από το χρώμα και τη γαλήνη της μικρής θάλασσας, αλλά και τη γεύση που αφήνουν οι διακοπές που έχουν χρώμα Σύρου και άρωμα Γαλησσά.

«ΓΑΛΗΣΣΑΣ – ΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»
Το πρόγραμμα «ΓΑΛΗΣΣΑΣ – ΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ», αποτελεί ένα πρότυπο εγχείρημα destination marketing, με πρωτοβουλία τη Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά, την οποία πλαισίωσαν οι τοπικές επιχειρήσεις και υποστηρίζει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης.  Κεφαλαιώδης για την επιτυχία του προγράμματος είναι η οικειοθελής «στράτευση» αποδήμων Γαλησσιανών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται εκτός Σύρου σε διαφορετικούς τομείς «παραγωγής εικόνας».