Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου

Θετική εξέλιξη για την αναβάθμιση της ασφάλειας των λιμενικών εγκαταστάσεων

  • Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου, 2018 - 15:18

Η Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την προμήθεια με τίτλο «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΛΙΜΕΝΑ ΣΥΡΟΥ», που είναι ενταγμένη στο Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» της Περιφέρειας  Ν. Αιγαίου, συνολικής δαπάνης 1.246.846,04 €.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο το οποίο στοχεύει στη συνολική αναβάθμιση της ασφάλειας των λιμενικών εγκαταστάσεων της Σύρου.

Καθοριστική για την ένταξη του έργου ήταν η συμβολή του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γεώργιου Χατζημάρκου,  του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιου Λεονταρίτη και του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γεωργίου Μαραγκού.

Για ακόμη μία φορά, αποδεικνύεται περίτρανα, ότι με ομαδική προσπάθεια και ενωμένες δυνάμεις και συγκεκριμένα του ΔΛΤΣ, του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, της Περιφέρειας  Ν. Αιγαίου και της ΕΥΔ Περιφέρειας  Ν. Αιγαίου, η Σύρος μπορεί να θέσει υψηλούς στόχους και να τους εκπληρώσει, ώστε να λάβει τη θέση που της αρμόζει και της αξίζει.