Ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σύρου Νέας Δημοκρατίας για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

"Το Έγκλημα συνετελέσθη"

  • Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου, 2019 - 15:38

Αυτό που δεν κατάφεραν ορδές βαρβάρων κατακτητών όλες αυτές τις χιλιετίες, το κατάφερε ο Τσίπρας και οι πρόθυμοι του. Τελικά ο εσωτερικός εχθρός με την ύπουλη τακτική του αποδείχτηκε ισχυρότερος απ’ όλα τα όπλα της ιστορίας. Ως λαός έχουμε την ευλογία η ιστορία μας να βρίθει Ηρώων αλλά και την κατάρα πάντα να υπάρχουν και ελάχιστοι Μεγάλοι προδότες. Ο σημερινός εσωτερικός εχθρός αποτελείται από δύο ειδών ανθρώπους. Από διάφορους επαγγελματίες γυρολόγους, ρετάλια της πολιτικής, οι οποίοι βλέποντας το τέλος τους να πλησιάζει, νοικιάζουν την ψήφο τους και την συνείδηση τους για 5-6 μισθούς και προτιμούν να γελοιοποιούνται παρά να αποσυρθούν εντίμως. Φυσικά υπάρχουν και οι άλλοι, οι παραδοσιακοί Συριζαίοι βουλευτές, σε αυτούς πρέπει να αναγνωρίσουμε τη συνέπεια των θέσεων τους στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτοί διαχρονικά μιλούσαν και αγωνίζονταν υπέρ των θέσεων των Σκοπίων , οι νεολαίοι του σύριζα δεν έχαναν ευκαιρία να διαδηλώνουν στα Σκόπια υπέρ των δήθεν δικαιωμάτων τους . Τα έλεγαν χρόνια και δυστυχώς τους θεωρούσαμε γραφικούς αλλά τώρα που κατάφεραν να ανέλθουν στην εξουσία υλοποιούν το διαχρονικό όραμα των πολιτικών προγόνων τους, που μέχρι και την Θεσσαλονίκη είχαν τάξει στους Σκοπιανούς, για να συμπορευτούν μαζί τους. Στον Σύριζα πάσχουν από το σύνδρομο του Ραγιά, τα δίνουν όλα σε όλους για να νιώθουν δήθεν ασφάλεια, ποια περιοχή έχει άραγε σειρά ; Η Θράκη, η Ήπειρος ή τα Δωδεκάνησα όπως είπε , από το βήμα της Βουλής, ότι ονειρεύεται ο ανεκδιήγητος βουλευτής Καραμέρος;

Μια τέτοια σημαντική και με ιστορική σημασία συμφωνία, μόνο μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή μπορεί να την διαπραγματευτεί και όχι μια κυβέρνηση κουρελού η οποία για να παραμείνει στην εξουσία λίγους μήνες παραπάνω είναι έτοιμη να ξεπουλήσει τα πάντα . Οι επερχόμενες εκλογές δεν θα είναι συνηθισμένες. Θα είναι εκλογές στις οποίες θα κρίνεται η επιβίωση της χώρας μας. Θα είναι αναμέτρηση ιδεών εναντίον ιδεοληψιών, της αλήθειας εναντίον του παθολογικού ψέματος, της λογικής εναντίον της τρέλας, της ομαλότητας εναντίον της αναρχίας, των Ελλήνων εναντίον αυτών που ξεπουλούν την πατρίδα μας. Μπορεί η χώρα και ο λαός να σας πληρώνει ακριβά, αλλά σύντομα θα απαλλαγεί οριστικά από εσάς και την αριστερή ιδεολογία σας που καταδυναστεύει την χώρα μας από την μεταπολίτευση και μετά, ακόμα και όταν δεν κυβερνούσατε.

Δεν θα σας κάνουμε το χατίρι να σωπαίνουμε, δεν θα σας ανεχτούμε άλλο. Αγαπάμε ότι μισείτε, την Πατρίδα μας, την Θρησκεία μας , την Σημαία μας , τον Εθνικό μας Ύμνο κτλ. Μας καταντήσατε να είμαστε ο μοναδικός λαός που διαδηλώνει για να προστατέψει την εδαφική του ακεραιότητα από την ίδια του την κυβέρνηση. Ότι και να κάνετε σε λίγο οι εκλογές έρχονται ( δεν μπορείτε να τις αποφύγετε όπως κάνουν τα αδερφά σας κόμματα σε Βενεζουέλα, Β. Κορέα κτλ).

Όσο για εσάς τους 153, τα ονόματα σας έχουν χαραχτεί πλέον με μελανά γράμματα στην ιστορία του Έθνους μας. Αν νομίζετε ότι με την πάροδο του χρόνου θα σας ξεχάσουν οι Έλληνες κάνετε μεγάλο λάθος. Πέρασαν 2500 χρόνια και τον Εφιάλτη δεν τον έχει ξεχάσει κανείς.

 

.