Εκδήλωση ανακοίνωσης του νέου υποψήφιου συνδυασμού “ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο” ενόψει των εκλογών για τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

Παρουσίαση των πρώτων 45 υποψηφίων του Νίκου Λειβαδάρα

Αναλυτικά οι θέσεις του συνδυασμού για τη Σύρο
  • Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, 2019 - 19:23

Την υποψηφιότητα του νέου συνδυασμού “ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο” στις επερχόμενες εκλογές για τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, καθώς επίσης και τα πρώτα 45 ονόματα των υποψηφίων που συστρατεύονται μαζί του, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Λειβαδάρας, σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Ο κ. Λειβαδάρας παρουσίασε το νέο συνδυασμό που διεκδικεί τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης στις προσεχείς εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πλαισιωμένος από τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του, καθώς και από φίλους του συνδυασμού, οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα του Επιμελητηρίου. 

Μήνυμα ανταπόκρισης και συμμετοχής των πολιτών του νησιού, στο κάλεσμα που πραγματοποιεί ο νέος συνδυασμός “ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο” απηύθυνε ο ίδιος, προλογίζοντας τις βασικές κατευθύνσεις του τρόπου άσκησης διοίκησης, τον οποίο δουλεύουν με πάσα λεπτομέρεια ήδη οι ομάδες εργασίας του συνδυασμού. Σε κλίμα ενθουσιασμού από τους παρισταμένους παρουσιάστηκαν και οι πρώτοι 45 πολίτες που στηρίζουν τον ίδιο και συμμετέχουν στον συνδυασμό. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης κι επικεφαλής του συνδυασμού "ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο" κατά την ομιλία του, έδωσε έμφαση σε θέματα υποδομών για το νησί, οικονομικής ανάπτυξής του, στην υπόθεση του τουρισμού καθώς και στη βελτίωση των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών συνδέσεων του τόπου, όπως και σε ζητήματα καθημερινότητας υπογραμμίζοντας πως στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα πρώτα ο δημότης. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός “ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο” αμέσως μετά την εκδήλωση επίσημης παρουσίασης, καθώς και αναλυτικά οι θέσεις του για το νησί, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

Μία πλουραλιστική δημοκρατική παράταξη

Αυτούσιο το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως ακολούθως: “Με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία, ανακοινώνουμε σήμερα τις γενικές αρχές και το όραμα του συνδυασμού μας «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο» καθώς επίσης και 45 από τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά μας για το Δημοτικό Συμβούλιο και τα τοπικά συμβούλια του νησιού μας.

Το επόμενο διάστημα, οι θέσεις μας θα εξειδικευθούν σε συνεργασία με την κοινωνία, τους επαγγελματικούς και τους συλλογικούς φορείς του νησιού μας, έτσι ώστε να καταλήξουμε από κοινού, σε ένα δομημένο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο σχέδιο δράσης για την επόμενη μέρα της Σύρου.

Όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας το πλήρες κείμενο των αρχών μας, οι «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο», είναι μια πλουραλιστική, δημοκρατική παράταξη, με σαφείς θέσεις για τα μείζονα ζητήματα του νησιού μας και καθαρό όραμα για την ευημερία των πολιτών του.

Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες είναι μπροστά μας και μας περιμένουν…”.