Συνάντηση με τον Λιμενάρχη για τον συνδυασμό "Πρώτα η Σύρος"

  • Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:27

    Συνάντηση με τον Λιμενάρχη Σύρου κ. Γιάννη Βαμβακούση, στα  γραφεία του Λιμεναρχείου στην Ερμούπολη, είχε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, η υποψήφια  Δήμαρχος κα. Μαρία Καζαντζάκη, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών της, με  τους φορείς του νησιού.

    Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Λιμεναρχείου Σύρου και παρόντες ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  του συνδυασμού  "Πρώτα η Σύρος"  κκ. Χάικε Σούρα και Γιάννης Καραβέβας.

      Η κ. Μαρία Καζαντζάκη ανέφερε στον Λιμενάρχη τον  λόγο  της  επίσκεψης επισημαίνοντας: «Η Λιμενική Αρχή, εκτός των άλλων αρμοδιοτήτων της, εποπτεύει, σύμφωνα με  την νομοθεσία,  το λιμένα και την χερσαία ζώνη, όπου φορέας  διαχείρισης  τους  είναι  το  Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου».

    Η έγκριση  του master plan του λιμένα Ερμούπολης,  η αλλαγή στη θέση του ακτοπλοϊκού λιμένα, η βελτίωση υποδομών για την υποδοχή μεγαλύτερων κρουαζιερόπλοιων, καθώς επίσης και η φιλοξενία σκαφών αναψυχής, αλλά και το μείζον θέμα του κυκλοφοριακού, ήταν τα βασικότερα θέματα της εποικοδομητικής αυτής συζήτησης.         

    Η κα. Καζαντζάκη ευχαρίστησε τον Λιμενάρχη Σύρου για την ενημέρωση και ζήτησε να μεταφέρει τις ευχαριστίες  της ίδιας  και των μελών του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος» σε όλα τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής, τα οποία  υπηρετούν στο νησί μας,  για την  άριστη συνεργασία, που έχουν με τους δημότες και τους επισκέπτες της Σύρου.

Γραφείο Τύπου
Δημοτικού Συνδυασμού
«Πρώτα η Σύρος»