Επίσημη παρουσίασή τους από τον εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Γ. Μαραγκό

Οι πρώτοι εξήντα υποψήφιοι του συνδυασμού “Η Σύρος που αξίζουμε”

  • Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2019 - 06:19

Οι πρώτες εξήντα υποψηφιότητες του συνδυασμού “Η Σύρος που αξίζουμε” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργο Μαραγκό.

Η επίσημη ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ, στο πλαίσιο εκδήλωσης του συνδυασμού του.

Προλογίζοντας τις πρώτες εξήντα υποψηφιότητές του, ο Γιώργος Μαραγκός ανέφερε τα ακόλουθα: “Η μεγάλη οικογένεια της παράταξής μας αποτελείται από νέους ανθρώπους, μακριά από εξαρτήσεις και συμφέροντα, με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την πρόοδο του νησιού μας. Αυτή είναι η Σύρος που αξίζουμε.

Έτσι θα συνεχίσουμε για να ολοκληρώσουμε τα έργα, αλλά και να υλοποιήσουμε καινούργια. Για να γίνουν, όμως, όλα αυτά, χρειάζεται να εμπιστευθούμε ανθρώπους με όραμα, δημιουργική διάθεση και τόλμη. Ανθρώπους νέους, αισιόδοξους, με διαπιστωμένη επιστημονική και επαγγελματική επάρκεια και διάθεση προσφοράς, απ’ όλο το φάσμα της κοινωνίας και όλες τις γεωγραφικές ενότητες της Σύρου. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια της “Σύρου που αξίζουμε” και ορισμένους από αυτούς, τους πρώτους εξήντα, έχουμε την χαρά απόψε να σας παρουσιάσουμε. Θα ακολουθήσουν και άλλοι, πολλοί ακόμη, το επόμενο διάστημα. Άνθρωποι, αποφασισμένοι να είναι συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι σε αυτή τη δύσκολη μα και όμορφη διαδρομή για να υλοποιήσουμε το όραμά μας, τους στόχους και τις προτάσεις του προγράμματός μας”.