Συναντήσεις για θέματα Αθλητισμού για το συνδυασμό "Πρώτα η Σύρος"

  • Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2019 - 14:25

    Στα  πλαίσια του κύκλου επαφών,  οι οποίες  πραγματοποιούνται με σκοπό τον σχεδιασμό  θεμάτων αθλητισμού της επόμενης δημοτικής θητείας, η υποψήφια δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης  κ. Μαρία Καζαντζάκη συνεργάστηκε με τον προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου Ταεκβοντό Ερμούπολης  Σύρου και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού “Πρώτα η Σύρος” κ. Δημήτρη Ματζανάρη.

    Αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής,  ήταν η συνάντηση του κ. Δημήτρη Ματζανάρη, στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, με τον Πρόεδρο της  Ενωσης  Ταεκβοντό  Νοτίου  Ελλάδος κ. Γεράσιμο  Καρανταγλή.

    Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσια του 7ου Ευρωπαικού Πρωταθλήματος Συλλόγων Ταεκβοντό. Στην συνάντηση αυτή, συζητήθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης αθλητικών εκδηλώσεων στην Σύρο εκτός της καλοκαιρινής περιόδου και η διεξαγωγή ελληνικών και διεθνών πρωταθλημάτων υπό την αμέριστη  στήριξη της Ελληνικής  Ομοσπονδίας  Ταεκβοντό.

    Ο κ. Καρανταγλής ενημέρωσε ότι, θα επισκεφθεί την Σύρο την περίοδο του Πάσχα και  κατά την διάρκεια της επίσκεψης του  θα συναντηθεί και με την υποψήφια Δήμαρχο κ. Μαρία Καζαντζάκη για να συζητηθούν τα δεδομένα της συνεργασίας,