Συνάντηση Μ. Καζατζάκη με τους "Δρομείς Σύρου"

  • Τετάρτη, 13 Μαρτίου, 2019 - 09:13

Συνεχίζοντας την ενημέρωση για θέματα αθλητισμού της Σύρου, η υποψήφια Δήμαρχος κ. Μαρία Καζαντζάκη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου «Δρομείς Σύρου» κ. Παναγιώτη Παπουτσά και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Πρώτα η Σύρος" κκ. Μαρία Βλάμη και Νίκος Πιταούλης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση όλων των δράσεων, τις οποίες διοργανώνει ο Σύλλογος καθώς και ο σχεδιασμός για το μέλλον. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές του νησιού, την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός σύγχρονου σταδίου στην πρωτεύουσα του Νομού Κυκλάδων καθώς και ο τρόπος συνεργασίας Δήμου και αθλητικών σωματείων.

Η υποψήφια Δήμαρχος χαρακτηριστικά τόνισε: “ Για το συνδυασμό μας, οι αθλητικοί σύλλογοι και οι άνθρωποι που τους πλαισιώνουν είναι κατά κάποιο τρόπο συνεργάτες της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Εχουμε σκοπό να συνεργαστούμε με όλους, χωρίς εξαιρέσεις, ώστε να προκύπτει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο.»

Στο τέλος της συνάντησης, η κ. Καζαντζάκη ευχαρίστησε τους «Δρομείς Σύρου» για την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού, την προβολή του νησιού μέσω της διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων αλλά και για το κοινωνικό έργο, το οποίο επιτελούν.

Ετικέτες: