Ανακοινώθηκαν 36 ακόμη ονόματα επισήμως από τον υποψήφιο Δήμαρχο, Νίκο Λειβαδάρα σε εκδήλωση στην Ποσειδωνία

Νέοι υποψήφιοι με τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο

  • Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2019 - 06:19

Στην ανακοίνωση 36 νέων υποψηφίων που συντάσσονται με τον συνδυασμό “ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο” προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, Νίκος Λειβαδάρας, προχθές, στο πλαίσιο εκδήλωσης, η οποία και πραγματοποιήθηκε στην Ποσειδωνία.

Προλογίζοντας τα νέα πρόσωπα, που έρχονται να αυξήσουν το ψηφοδέλτιό του σήμερα, στα 81 άτομα συνολικά, ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: “Κατά την περίοδο συγκρότησης της δικής μας παράταξης το κυρίαρχο ζήτημα που με απασχόλησε ήταν να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε έναν συνδυασμό συνεργατών, μια ομάδα από συμπολίτες μας, που αφενός έχουν την διάθεση και το μεράκι να συμβάλουν η καθεμιά και ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις σε μια νέα διαφορετική πορεία ανάπτυξης του τόπου μας και αφετέρου να επιθυμούν να συνεργαστούν χωρίς ταμπέλες. Διαφορετικοί άνθρωποι σε ένα κοινό σκοπό, να βάλουμε όλοι μαζί τα θεμέλια για έναν τόπο που όλοι μας θα νιώθουμε περήφανοι που ζούμε εδώ.

Είμαι πεπεισμένος ότι τα καταφέραμε. Ο συνδυασμός μας δεν αποτελείται από μέλη που απλά γεμίζουν κενά στα ψηφοδέλτιά μας, αλλά από ξεχωριστές μονάδες που όλοι μαζί αποτελούν ένα σύνολο δημιουργίας που θα φέρει την αλλαγή. Για μας, οι Τοπικές Κοινότητες αποτελούν κοιτίδες δημοκρατίας, γι’ αυτό και η επιλογή των προσώπων έγινε με γνώμονα την διασφάλιση της ανάπτυξης των Τοπικών Συμβουλίων σε ένα θεσμό με καθοριστικές και αποφασιστικές αρμοδιότητες που θα αποτυπώνονται και στο Τεχνικό Πρόγραμμα αλλά και στον Προϋπολογισμό του Δήμου.”.