Ανακοίνωση του συνδυασμού

Ο συνδυασμός "Πρώτα η Σύρος" συνάντησε τους κατοίκους του κέντρου

  • Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2019 - 08:31

Τα χρόνια και σημαντικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι κάτοικοι του κέντρου της Ερμούπολης ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης, την  οποία  πραγματοποίησε η υποψήφια Δημάρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Μαρία Καζαντζάκη, με την  πρόεδρο του Συλλόγου Κατοίκων Κέντρου Ερμούπολης και μέλη του ΔΣ.

     Στην συνάντηση ήταν παρούσες και οι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού
“Πρώτα η Σύρος” κκ. Μαυρή Κυριακή και Πρίντεζη Αννα.

     Από την πλευρά του Συλλόγου κατατέθηκαν προτάσεις, όπως η άμεση επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, η ορθή εφαρμογή στις ώρες φορτοεκφόρτωσης και τήρηση του ωραρίου, η αύξηση των δρομολογίων της αστικής συγκοινωνίας,  ο έλεγχος για την εφαρμογή του μέτρου στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους, για θέματα που αφορούν την καθαριότητα,την ηχορύπανση, τα κυκλοφοριακά προβλήματα, τους πεζοδρόμους, τα επικίνδυνα κτίρια  και γενικότερα την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.
     Η κ. Καζαντζάκη εξέφρασε και τον δικό της προβληματισμό για την εικόνα εγκατάλειψης, την οποία εμφανίζει τα τελευταία χρόνια το κέντρο της Ερμούπολης. Στην συνέχεια κατέθεσε τις προτάσεις του συνδυασμού για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

   Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αναφορές στη γενικότερη εικόνα, την οποία παρουσιάζει το κέντρο της Ερμούπολης και έγινε κοινά αποδεκτό  από όλους ότι,το Ιστορικό Κέντρο είναι σημείο αναφοράς για την φυσιογνωμία της Ερμούπολης. 

Γραφείο Τύπου
Δημοτικού Συνδυασμού
«Πρώτα η Σύρος»

  

Ετικέτες: