Συνάντηση του Δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης με την Υπουργό Τουρισμού

Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά, είχε σήμερα, Κυριακή, ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης, κ. Γιώργος Μαραγκός. 

Η κ. Κουντουρά βρέθηκε στη Σύρο, προκειμένου να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ωστόσο σήμερα, συναντήθηκε με το Δήμαρχο αλλά και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, όπως η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σύρου, με στόχο να συζητηθούν διάφορες δυνατότητες για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του νησιού. 

 Η Υπουργός αναφέρθηκε στις συντονισμένες προσπάθειες τόσο απο πλευράς Υπουργείου, όσο και απο την πλευρά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των φορέων αλλά και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, για την επίτευξη θεαματικής αύξησης του τουρισμού τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. 

Ο Δήμαρχος καθώς και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκαν στις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για την τουριστική αναπτυξη της τάξεως του 40% που έχει πετύχει η Σύρος, δίνοντας έμφαση στις υποδομές, τον αθλητικό αλλά και τον πολιτιστικό τουρισμό. 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της Κοινής Γνώμης.