Συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πυροσβεστικής για το συνδυασμό "Πρώτα η Σύρος"

  • Τετάρτη, 3 Απριλίου, 2019 - 22:40

     Το φλέγον ζήτημα του κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης, που είχε την Τετάρτη 3/4/2019 η υποψήφια δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης κα. Μαρία Καζαντζάκη με τον Αρχιπύραρχο Σπυρίδων Πέτρου,  Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου.

  Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης,  παραβρέθηκαν επίσης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος» κκ  Υμεναίος Μαυρής και Νίκος Μπορμπαντωνάκης.
Ο Αρχιπύραρχος Πέτρου επισήμανε σε όλους τους τόνους,την άμεση ανάγκη μεταστέγασης της Πυροσβεστικής, καθώς το υπάρχον κτίριο βρίσκεται υπό κατάρρευση, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τις ζωές τόσο υπαλλήλων του Σώματος, όσο και των περίοικων.
Από την πλευρά της, η κα Καζαντζάκη εξέφρασε την ικανοποίησή της για την έντονη παρουσία της Πυροσβεστικής στο νησί τον τελευταίο χρόνο, ενώ εξέφρασε την ελπίδα πως στο μέλλον θα υπάρξει μία πιο αποτελεσματική συνεργασία όλων των φορέων του νησιού στο θέμα της ενημέρωσης των πολιτών, αλλά και της πρόληψης των πυρκαγιών.  
Τα μέλη του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος» ευχαρίστησαν τον Αρχιπύραρχο Σπυρίδων Πέτρου για την αναλυτική ενημέρωση που είχαν πάνω στα ζητήματα που απασχολούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Οι δύο πλευρές, μάλιστα, τόνισαν ότι οι εποικοδομητικές συναντήσεις τους θα συνεχιστούν και μετά τις δημοτικές εκλογές.

Γραφείο Τύπου

Δημοτικού Συνδυασμού
«Πρώτα η Σύρος»