Ανακοίνωση Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Η Σύρος στο CRUISE TRADE NEWS

  • Παρασκευή, 5 Απριλίου, 2019 - 18:32

Σε συνέχεια της συμμετοχής του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης στην World Travel Market London 2018, των επαφών που έγιναν εκεί στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής του τμήματος Τουρισμού του Δήμου και ειδικότερα της άριστης συνεργασίας του με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας για την ανάδειξη της Σύρου στην αγορά του εξωτερικού και την ένταξης της στους προορισμούς κρουαζιέρας, η Σύρος πρωταγωνιστεί σήμερα στα media του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κατόπιν της ανάδειξης της Ελλάδας ως ο «καλύτερος προορισμός κρουαζιέρας παγκοσμίως» - «Best Destination (Port or Country)» στα Wave Awards 2019 του Ην. Βασιλείου, τα καταξιωμένα βραβεία αριστείας και καινοτομίας στο τομέα της κρουαζιέρας, η Σύρος δεσπόζει στην αρχική σελίδα τετρασέλιδου άρθρου του CRUISE TRADE NEWS, κορυφαίου περιοδικού του Ην. Βασιλείου για τον κλάδο της κρουαζιέρας, το οποίο βοηθά ταξιδιωτικούς πράκτορες και συμβούλους κρουαζιέρας να πωλούν διακοπές κρουαζιέρας πιο αποτελεσματικά. Σκοπός του είναι να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να προσφέρει πρακτικές συμβουλές για να βοηθήσει τους πράκτορες να ταιριάξουν τους πελάτες τους με τις ιδανικές διακοπές κρουαζιέρας. 

Το συγκεκριμένο άρθρο ξεκινά με φωτογραφία της Σύρου η οποία κυριαρχεί στην πρώτη σελίδα του άρθρου και κλείνει με πληροφορίες της Σύρου προβάλλοντάς την ως τον ιδανικό τουριστικό προορισμό, ενώ παράλληλα γίνεται αναφορά στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νησιού μας.

Ετικέτες: