Συνάντηση της παράταξης "Πρώτα η Σύρος" με την ΕΠΣ Κυκλάδων

  • Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2019 - 11:50
  • /   Eνημέρωση: 12 Απρ. 2019 - 14:10

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και ενημερωτική ήταν η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, στην Ερμούπολη, μεταξύ της υποψηφίας Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Μαρίας Καζαντζάκη, του Προέδρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων κ. Ειρηναίου Φρέρη και μελών του ΔΣ της Ενωσης.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Πρώτα η Σύρος” κ.κ Γιάννης Λούβαρης, Γιάννης Σολάρης και Βενέδικτος Σούμπιτσης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα, τα οποία αφορούν το νησί μας σε θέματα αθλητικών χώρων και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, μετά και τα τελευταία γεγονότα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ανω Σύρου.

Το επί πολλά χρόνια άλυτο θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων της Σύρου, οι επιχορηγήσεις των αθλητικών σωματείων και η συνδρομή του Δήμου στις αθλητικές εκδηλώσεις, που διοργανώνει η Ενωση ήταν τα βασικά θέματα, στα οποία οι εκπρόσωποι της ΕΠΣ Κυκλάδων κατέθεσαν τις απόψεις τους.

Από την πλευρά της η κ. Καζαντζάκη ανέφερε την θέση του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος»

περί δημιουργίας ενός σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου στην Σύρο, όπου θα δημιουργηθούν υποδομές για την στέγαση των περισσοτέρων αθλημάτων, τα οποία σήμερα φιλοξενούνται σε εγκαταστάσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται επιεικώς ανεπαρκείς και χρηματοδοτούνται συνεχώς για τις επισκευές τους με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, χωρίς ποτέ να υπάρχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Τόνισε δε, ότι απαιτείται άμεσος επαναπροσδιορισμός των αποφάσεων για την χρηματοδότηση εγκαταστάσεων, για τις οποίες θα δαπανηθούν μεγάλα ποσά χωρίς να υπάρξει κανένα σοβαρό αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι ικανό επιλύσει τις αυξημένες ανάγκες, τις οποίες έχει η Σύρος για σύγχρονες αθλητικές υποδομές.