Συνάντηση συνδυασμού "Πρώτα η Σύρος" με την Κατ' Οίκον Νοσηλεία

  • Σάββατο, 13 Απριλίου, 2019 - 10:38

Την  σπουδαιότητα του έργου του Συλλόγου Παροχής Φροντίδας και Κατ’  Οίκον Νοσηλείας Σύρου  τόνισε ιδιαίτερα, στην  συνάντηση, που πραγματοποίησε  την  Παρασκευή  12 Απριλίου 2019 , η υποψήφια Δήμαρχος  Σύρου-Ερμούπολης κ. Μαρία Καζαντζάκη , με τον Πρόεδρο της Κατ’ Οίκον Νοσηλείας κ. Αντώνιο  Μαυρομουστάκη  και  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Πρώτα η Σύρος”  κκ  Αννα Πρίντεζη και Γιάννης Κουκούλης.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι τρόποι  συνεργασίας   με τις  δομές  του Δήμου,  καθώς και οι δυνατότητες κάλυψης αναγκών λειτουργίας του συλλόγου.

Ο  πρόεδρος του Συλλόγου  αναφέρθηκε στην πλούσια δράση της  Κατ’ Οίκον νοσηλείας , κάνοντας ειδική αναφορά στην έμπειρη νοσηλευτική ομάδα της, η οποία  προσφέρει  τις υπηρεσίες της ανακουφίζοντας  συμπολίτες μας.

Η κ . Καζαντζάκη από την πλευρά της, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης   για την εποικοδομητική συνάντησή τους στα γραφεία του Συλλόγου και την ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων και δήλωσε ότι θα έχουν  συνεχή επαφή και συνεργασία και μετά τις εκλογές.