Συνάντηση της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Σύρος" με τον ΝΟΣ

  • Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2019 - 12:54

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και ενημερωτική ήταν η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, στην Ερμούπολη, μεταξύ της υποψηφίας Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Μαρίας Καζαντζάκη, και  μελών του ΔΣ του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Πρώτα η Σύρος”  κ.κ  Αννα Πρίντεζη, Δημήτρης Μαντζανάρης  και Νίκος Πιταούλης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα, τα οποία αφορούν στον  ναυταθλητισμό και όλες τις άλλες δραστηριότητες του συλλόγου.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα προβλήματα, τα οποία αφορούν στο Κολυμβητήριο και την λειτουργία του, ειδικά την χειμερινή περίοδο.

Η υποψήφια Δήμαρχος κατανόησε τα δίκαια αιτήματα  Ομίλου και δεσμεύτηκε  η ίδια και ο συνδυασμός της για την επίλυσή τους.

Η κ. Καζαντζάκη στο τέλος της συνάντησης τόνισε χαρακτηριστικά ότι και εκείνη σαν Συριανή έχει βρεθεί στο παρελθόν να πανηγυρίζει για τις εθνικές και διεθνείς επιτυχίες του ΝΟΣ,  νιώθει υπερήφανη για την ιστορία του Ομίλου και την ναυταθλητική παράδοση της Σύρου, ενώ από την θεσμική της θέση έχει αποδεδειγμένα σταθεί υποστηρικτής και ειλικρινής αρωγός των προσπαθειών του. Τόνισε μάλιστα ότι το ίδιο θα πράξει και ο συνδυασμός «Πρώτα η Σύρος» και μετεκλογικά.