Συνάντηση του συνδυασμού "Πρώτα η Σύρος" με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου

  • Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2019 - 07:28

Το τρίπτυχο δημοτική αρχή – εργαζόμενοι – πολίτες είναι, όπως αναφέρθηκε επιγραμματικά, η κύρια προτεραιότητα του συνδυασμού “Πρώτα η Σύρος, στην συνάντηση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 18/4/2019 η υποψήφια Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ.Μαρία Καζαντζάκη ,με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου κ. Γιάννη Χρόνη και μέλη του ΔΣ.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Πρώτα η Σύρος” κκ Ευαγγελία Ζαχάρη και Νίκος Πιταούλης.

Οι εργαζόμενοι τόνισαν μεταξύ άλλων, ότι αποτελούν αναγκαιότητα, η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, οι καλύτερες συνθήκες εργασίας και ασφάλειας, η αξιοκρατική μεταχείριση του προσωπικού και πρωτίστως η καλύτερη συνεργασία μεταξύ εργαζομένων και δημοτικής αρχής..

Ο πρόεδρος των εργαζομένων επεσήμανε τις δυσκολίες,που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο δήμο σε όλους τους τομείς αφού το προσωπικό καλύπτει μικρό μόνο ποσοστό των αναγκών του δήμου μας, ενώ η υποψήφια Δήμαρχος από την πλευρά της αναγνώρισε την προσφορά των εργαζομένων στο δήμο, η οποία πολλές φορές είναι αποτέλεσμα υπερπροσπάθειας.

Η κ .Καζαντζάκη δεσμεύθηκε για την άμεση έναρξη τροποποίησης του ΟΕΥ καθώς και για το συνεχή και ουσιαστικό διάλογο μεταξύ των εργαζομένων και της νέας δημοτικής αρχής , ο οποίος θα επεκταθεί μετά τις εκλογές προς όφελος των δημοτών και των εργαζομένων.

 

Ετικέτες: