Συνάντηση με τον Σύλλογο "Αρωγή" για το συνδυασμό "Πρώτα η Σύρος"

  • Τρίτη, 23 Απριλίου, 2019 - 02:14

Οι δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν στον τομέα της απρόσκοπτης μεταφοράς τους, στις σχέσεις τους με το κοινωνικό σύνολο, στην εκπαίδευσή τους και την εν γένει ανεξάρτητη παρουσία τους, ήταν τα κύρια θέματα της συνάντησης, που πραγματοποίησε  την Δευτέρα 22/04/2019, η υποψήφια Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κα Μαρία Καζαντζάκη με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ατόμων με Προβλήματα Όρασης ν. Κυκλάδων «Αρωγή», κ. Νίκο Βαρθαλίτη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στην συνάντηση ήταν παρούσες και οι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι  του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σύρος” κκ. Αννα Πρίντεζη και Χάικε Σούρα.
Ο Πρόεδρος του σωματείου ενημέρωσε για διάφορα ζητήματα, τα οποία απασχολούν τα μέλη τους ενώ ολοκληρώθηκε μία σημαντική και άκρως απαραίτητη θεματική ατζέντα στόχων και απαιτούμενων έργων, για την επίτευξη της επιβαλλόμενης από την ανθρώπινη ηθική  παροχής ποιότητας ζωής, ισότιμα και δίχως διακρίσεις προς όλους του δημότες.
Στο τέλος της συνάντησης, η κ. Καζαντζάκη αφού ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ του σωματείου τόνισε “Η σημερινή συνάντηση με βοήθησε να δω τον κόσμο Με Άλλα Μάτια. Συζητήσαμε  για θέματα, τα οποία θα φανούν χρήσιμα στο πλαίσιο της συνδιαμόρφωσης του προγράμματος του συνδυασμού μας.”

Γραφείο Τύπου
Δημοτικού Συνδυασμού
«Πρώτα η Σύρος»