Συνάντηση του συνδυασμού "Πρώτα η Σύρος" στον ΑΣΠ ΔΕΗ

  • Τρίτη, 23 Απριλίου, 2019 - 23:40

 Ιδιαίτερα εποικοδομητική και ενημερωτική ήταν η επίσκεψη, που πραγματοποίησε στο  ΑΣΠ Σύρου της ΔΕΗ  την Τρίτη 23/4/2019,  η υποψήφια δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης  κα. Μαρία Καζαντζάκη. Στους χώρους του εργοστασίου την ξενάγησε  ο διευθυντής του ΑΣΠ, κ. Χρήστος Χρυσούλας και εκπρόσωποι των εργαζομένων.

  Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος»    κκ. Bάκης Περής, Νίκος Μπορμπαντωνάκης και Νίκος Πιταούλης.
  Στη συζήτηση που ακολούθησε, οι  εργαζόμενοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την συνέχιση λειτουργίας του εργοστασίου, το οποίο σήμερα απασχολεί   30 εργαζόμενους και βρίσκεται σε ψυχρή εφεδρεία.
  Από την πλευρά της, η κα. Μαρία Καζαντζάκη τόνισε την σημασία της εφεδρικής μονάδας και την δυνατότητα στήριξης του Δήμου  σε μελλοντική του ενασχόληση  με εναλλακτικές πηγές ενέργειας και ανάπτυξη εφαρμογών. 
   Τα μέλη  του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σύρος” ευχαρίστησαν τον διευθυντή και τους εκπροσώπους των εργαζομένων για την πλήρη ενημέρωση και για την ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου και δεσμεύτηκαν ότι, θα στηρίξουν  τις προσπάθειες για την διατήρηση της ύπαρξης του εργοστασίου στο νησί σαν ενεργή μονάδα, η οποία θα συμβάλει στην ανάπτυξη του νησιού.
                                                 

Γραφείο Τύπου
Δημοτικού Συνδυασμού
«Πρώτα η Σύρος»