Συνάντηση της παράταξης "Πρώτα η Σύρος" με το Σύλλογο "Δικαίωμα"

  • Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2019 - 00:03

Η παρουσίαση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας με Αναπηρία  βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης, που είχε την Τετάρτη 25/4/2019, στα γραφεία του συλλόγου στο Εργατουπαλληλικό  Κέντρο Κυκλάδων, η υποψήφια δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κα. Μαρία Καζαντζάκη, με την Πρόεδρο του Συλλόγου Στήριξης Ατόμων με Αναπηρία και Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες Κυκλάδων "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" κ Ζωγραφιά Δόγου και μέλη του ΔΣ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος» κκ  Ελισάβετ Καλόγερα, Κυριακή Μαυρή, Σοφία Μπάστα και Γιώργος Βάλβης.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό, θετικό και εποικοδομητικό κλίμα συζητήθηκαν όλα τα θέματα, που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία όλων των κατηγοριών, τα άτομα με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους και άπτονται των αρμοδιοτήτων του δήμου μας .

Η κ. Καζαντζάκη  τόνισε ότι, ο Δήμος οφείλει να αντιμετωπίζει τα άτομα με αναπηρίες ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας και να αναγνωρίσει στην πράξη τη διαφορετικότητα των πολιτών αυτών.

Τα μέλη του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σύρος” ευχαρίστησαν τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου  και δεσμεύτηκαν ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν τακτικές επαφές στα πλαίσια της προσπάθειας του συνδυασμού, να διατηρεί ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με εκπροσώπους φορέων, και κοινωνικών  ομάδων για την βελτίωση της ποιότητας ζωής του συνόλου των δημοτών.

                                        

Ετικέτες: