Πρώτα η Σύρος

Συνάντηση με τον Σύλλογο Γυναικών Ναυτικών Σύρου "Άγκυρα"

  • Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2019 - 23:02

Οι δράσεις και το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου Γυναικών Ναυτικών Σύρου “Αγκυρα”  βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης, που είχε  η υποψήφια δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης  κα. Μαρία Καζαντζάκη,  με την Πρόεδρο του Συλλόγου  κ. Φραγκίσκα Μηλιού   και την Αντιπρόεδρο κ. Γιούλη Χερουβείμ.
  Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης και οι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος» κκ  Ελισάβετ Καλόγερα και Ευαγγελία Ζαχάρη.
 Στη συζήτηση αντηλλάγησαν απόψεις για τα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο, ο οποίος  εκπροσωπεί τις συζύγους των εν ενεργεία ναυτικών που κατοικούν στη νήσο Σύρο, έχει έδρα την Σύρο και σκοπό έχει την  καλλιέργεια σχέσεων, επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του Συλλόγου αφενός κι αφετέρου μεταξύ αυτών του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης και των κρατικών Αρχών. 
   Τα μέλη του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σύρος” ευχαρίστησαν τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου και δεσμεύτηκαν  ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχουν τακτικές επαφές στα πλαίσια της προσπάθειας του συνδυασμού, να διατηρεί ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με εκπροσώπους φορέων και κοινωνικών ομάδων στο νησί μας.
                                                 

Γραφείο Τύπου
Δημοτικού Συνδυασμού
«Πρώτα η Σύρος»