Συνάντηση της παράταξης "Πρώτα η Σύρος" με το Σύλλογο Γυναικών Σύρου

  • Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2019 - 07:10

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα ήταν η συνάντηση, που είχε η υποψήφια δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κα. Μαρία Καζαντζάκη, την Τρίτη 30/04/2019 στα γραφεία του συλλόγου, με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Σύρου κ. Ειρήνη Μερεμέτη και μέλη του ΔΣ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης και οι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος» κκ Κυριακή Μαυρή και Χάικε Σούρα.

Η Πρόεδρος του συλλόγου, ενημέρωσε την υποψήφια Δήμαρχο Μαρία Καζαντζάκη για τις δραστηριότητες του συλλόγου, που αφορούν σε παρεμβάσεις αλληλεγγύης αλλά και δράσεις σχετικές με την προβολή του νησιού.

Η υποψήφια δήμαρχος τόνισε ότι, ο Σύλλογος Γυναικών Σύρου αποτελεί έναν από τους πιο ενεργούς συλλόγους του Δήμου με δράση κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου. Στοχεύει με τη δράση του στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση, όχι μόνο των γυναικών αλλά και όλων των Συριανών, σε θέματα κοινωνικά και πολιτιστικά , τα οποία θεωρεί κοινά και για τα δύο φύλα .

Κλείνοντας την συζήτηση, η Μαρία Καζαντζάκη ευχαρίστησε για την ενημέρωση τα μέλη του συλλόγου και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, “ Ο συνδυασμός μας, τόσο με την δική μου παρουσία ως υποψήφια Δήμαρχο, όσο και με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού γυναικών στο ψηφοδέλτιο του, δίνει το στίγμα της γυναικείας παρέμβασης στα κοινά του τόπου μας αλλά και στο κοινωνικό γίγνεσθαι.”

Ετικέτες: