Συνάντηση του Νίκου Λειβαδάρα με το Ναυτικό Όμιλο Σύρου

  • Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2019 - 11:23

Την Τετάρτη 8 Μαΐου ο Νίκος Λειβαδάρας με αντιπροσωπεία του συνδυασμού ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των μελών του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Σύρου.

Στη συνάντηση, ο Νίκος Λειβαδάρας και ο Γενικός Γραμματέας του Ν.Ο.Σ. κ. Δούνιας συμφώνησαν ότι βασικός πυλώνας για την επόμενη μέρα, είναι η δημιουργία μιας σχέσης διαρκούς και ειλικρινούς συνεργασίας μέσα από την οποία θα σχεδιάζονται και θα υλοποιούνται οι ποικίλες δράσεις στις οποίες συμμετέχει ο Ν.Ο.Σ. 

Ο Ν.Ο.Σ., αποτελώντας ένα ιστορικό θεμέλιο του αθλητισμού της Σύρου, πρέπει να έχει δεσπόζουσα θέση στα αθλητικά δρώμενα του νησιού και να αποτελεί βασικό συνομιλητή του Δήμου στον Τομέα αυτό. 

Κατά τη συνάντηση, αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κολυμβητήριο αναφορικά με την περιορισμένη περίοδο λειτουργίας του και συμφωνήθηκε ένα σχέδιο δράσης για την επέκταση αυτής της περιόδου προκειμένου να υπάρξει μια προοπτική ουσιαστικής δραστηριοποίησης των τμημάτων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.

Όσον αφορά το τμήμα της ιστιοπλοΐας, επισημάνθηκε η αναγκαιότητα  αδειοδότησης των απαραίτητων εκείνων εγκαταστάσεων έτσι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η δυνατότητα  του Ομίλου να διοργανώνει αθλητικά γεγονότα όπως το ιδιαίτερα επιτυχημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ολοκλήρωσε με εξαιρετική επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε μέρος του Αθλητικού Προγράμματος του συνδυασμού ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο, με ιδιαίτερη μνεία ως προς τον τρόπο απόδοσης των επιχορηγήσεων του Δήμου προς τα αθλητικά σωματεία  ο οποίος στο εξής θα διέπεται από πλήρη διαφάνεια και αξιοκρατία.

Κλείνοντας, ο Νίκος Λειβαδάρας επισήμανε, ότι στην αναζήτηση των βέλτιστων λύσεων και δράσεων για τη νέα αναπτυξιακή πορεία που πρέπει να χαραχθεί στο νησί, δεν περισσεύει κανείς, πολύ δε περισσότερο ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου, ο οποίος έχει αποδείξει ότι αξίζει να έχει ενεργό και ξεκάθαρο ρόλο ως βασικός εταίρος του Δήμου στον τομέα του αθλητισμού που ήδη διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία.