Από τον επικεφαλής της παράταξης "Η Σύρος που αξίζουμε", Γ. Μαραγκό το βράδυ του Σαββάτου

Μήνυμα αισιοδοξίας για τις δημοτικές εκλογές στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

  • Σάββατο, 11 Μαΐου, 2019 - 21:35

Αισιοδοξία για τη νίκη του συνδυασμού του στις δημοτικές εκλογές εξέφρασε ο Γιώργος Μαραγκός, απόψε το βράδυ, στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της “Σύρου που αξίζουμε”, στον πεζόδρομο της Ερμούπολης.

Μέλη της παράταξής του και υποψήφιοι του συνδυασμού παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, στην έναρξη της οποίας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από ιερείς της Ορθόδοξης και της Καθολικής Εκκλησίας ενώ ακολούθησε ο χαιρετισμός του κ. Μαραγκού.

Ο ίδιος καλωσόρισε τους υποψηφίους και τους φίλους του συνδυασμού του, στην “κυψέλη” ενημέρωσης των πολιτών όπως χαρακτηριστικά ανέφερε για το εκλογικό κέντρο του, καλώντας τον κόσμο να επισκεφθεί τον χώρο για να γνωρίσει τις θέσεις της παράταξης.

Ο νυν Δήμαρχος χειροκροτήθηκε από τους παρευρισκομένους στη λιτή γιορτή, οι οποίοι και παρέμειναν στον πεζόδρομο της οδού Θυμ. Σπερχειού, έξω από το εκλογικό κέντρο.

Δεδομένων των περιορισμών που ισχύουν στην παρουσίαση υποψηφίων στον ηλεκτρονικό Τύπο, σύμφωνα με τη νομοθεσία των εκλογών, η “Κοινή Γνώμη” δεν προχωρά στην ανάρτηση φωτογραφιών που φαίνονται τα μέλη του συνδυασμού “Η Σύρος που αξίζουμε”.

Ωστόσο, αναλυτικό ρεπορτάζ θα υπάρξει στην έντυπη έκδοση.