Συνάντηση του Νίκου Λειβαδάρα με εργαζόμενους του Δήμου

  • Σάββατο, 11 Μαΐου, 2019 - 10:25

Την Παρασκευή 10 Μαΐου ο Νίκος Λειβαδάρας με αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο», συναντήθηκε με τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων και εργαζόμενους της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Πολιτικής του Δήμου.

Στη συνάντηση, ο Νίκος Λειβαδάρας άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι τα οποία αφορούν κυρίως την υλικοτεχνική υποδομή, τις εγκαταστάσεις καθώς επίσης και σε θέματα επιμόρφωσης για τα νέα μηχανήματα που απαιτούνται για την εκτέλεση της εργασίας τους.

 Τόνισε την καθοριστική συμβολή τους σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει το νησί  από την άποψη της υγιεινής και της αισθητικής καθώς επίσης και την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών. Συμφώνησαν ότι βασικός πυλώνας για την επόμενη μέρα, είναι η δημιουργία μιας σχέσης διαρκούς και ειλικρινούς συνεργασίας μέσα από την οποία θα ιεραρχούνται και θα επιλύονται τα ζητήματα που ανακύπτουν.  

Συζητήθηκε ακόμη η αναγκαιότητα βελτίωσης του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου έτσι ώστε να προκύψει μια δίκαιη και διαφανής αξιοποίηση των στελεχών του Δήμου η οποία με τη σειρά της θα προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες.

Κλείνοντας, ο Νίκος Λειβαδάρας διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι η συνεργασία στην οποία αναφέρθηκε κατά τη συζήτηση, θα γίνει πράξη μετά τις εκλογές ανανεώνοντας με αυτόν τον τρόπο το ραντεβού τους.