Οι Ανοιχτοί Ορίζοντες για τη Σύρο συναντούν τον Σκοπευτικό Όμιλο

  • Κυριακή, 12 Μαΐου, 2019 - 10:04

Την Παρασκευή 10 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Λειβαδάρας και στελέχη του συνδυασμού του συναντήθηκαν με το διοικητικό συμβούλιο του Σκοπευτικού Ομίλου Σύρου.

Σε πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση γύρω από τα προβλήματα και τους στόχους του συλλόγου, του οποίου βασικό μέλημα είναι η δημιουργία χώρου στέγασης και άθλησης των μελών του.

Ο Νίκος Λειβαδάρας δεσμεύτηκε για μέγιστη και διαρκή συνεργασία, ώστε άμεσα να δημιουργηθεί το υπαίθριο σκοπευτήριο πήλινου στόχου, για το οποίο έχουν γίνει ήδη οι πρώτες ενέργειες, από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου. 

Παράλληλα, θα γίνει από κοινού διερεύνηση και επιλογή του καταλληλότερου χώρου ώστε να λειτουργήσει κλειστό προπονητήριο αεροβόλου όπλου και τόξου καθώς και πεδίο βολής σταθερού στόχου.

Επιθυμία και ευχή όλων, είναι η εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου σ’ αυτούς τους χώρους, η αύξηση των μελών του καθώς και η δυνατότητα πραγματοποίησης δραστηριοτήτων και αγώνων προς όφελος του αθλητικού τουρισμού του νησιού μας.

#ΗΕΠΟΜΕΝΗΜΕΡΑ