ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των ΤΑΞΙ

  • Κυριακή, 12 Μαΐου, 2019 - 13:18

Το Σάββατο 11 Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Λειβαδάρας και στελέχη του συνδυασμού, συναντήθηκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των ΤΑΞΙ, τον Πρόεδρο κ. Ελευθέριο Βαρθαλίτη, τον Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Ραφιό και τον Γραμματέα κ. Ευάγγελο Παγίδα.

Τα μέλη του Δ.Σ. ανέλυσαν ζητήματα που αφορούν τις συγκοινωνίες, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στο παρελθόν, προκειμένου να τονίσουν ότι τα προβλήματα είτε χρονίζουν είτε αντιμετωπίζονται προσωρινά, χωρίς τελικά να επιλέγονται οι λύσεις εκείνες που θα συμβάλλουν στην παροχή αξιοπρεπούς συγκοινωνιακής υπηρεσίας προς όλους τους πολίτες, στην επίλυση του κυκλοφορικού προβλήματος στο ιστορικό κέντρο αλλά και στην καλύτερη εκτέλεση των υπηρεσιών που προσφέρει ο κλάδος.

Αναφέρθηκαν αναλυτικά στην μελέτη «Καρεκλά», την υλοποίηση του έργου ανάπλασης της παραλίας και την έλλειψη σχεδιασμού για μια μόνιμη αφετηρία των ΤΑΞΙ, στην οποία θα τηρούνται οι προδιαγραφές ασφάλειας των οχημάτων, της αναμονής των πολιτών και επισκεπτών σε στέγαστρα και την ασφαλή εκτέλεση των υπηρεσιών του κλάδου.

Επίσης παρουσιάστηκε η νομοθεσία, οι δεσμεύσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και οι αδειοδοτήσεις που έχουν χορηγηθεί από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς για την εγκατάσταση της αφετηρίας (πιάτσας) στον χώρο της παραλίας.

Ο Νίκος Λειβαδάρας από την μεριά του, αναφέρθηκε ότι ο ενιαίος Δήμος οφείλει να ενδιαφερθεί για την ισότιμη εξυπηρέτηση των πολιτών στις συγκοινωνιακές υπηρεσίες και τόνισε ότι μέλημά του είναι η άμεση επίλυση των προβλημάτων που χρονίζουν, προκειμένου να αναδειχθεί το ιστορικό κέντρο, να επιλυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα, αλλά και να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο οι πολίτες και επισκέπτες, πάντα σε συνεργασία και συνεννόηση με τους επαγγελματίες, αφού τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς συναινέσεις, διάλογο αλλά και αποφασιστικότητα.

#ΗΕΠΟΜΕΝΗΜΕΡΑ