Συνάντηση Νίκου Λειβαδάρα με τον Α.Ο. "Φοίνικα Σύρου"

  • Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2019 - 12:40

Την Κυριακή 12/5/2019, ο υποψήφιος δήμαρχος κος Νίκος Λειβαδάρας και στελέχη του συνδυασμού του, συναντήθηκαν με το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας βόλεϊ «Φοίνικας Σύρου». Οι εκπρόσωποι της ομάδας αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στις ελλείψεις σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις που προπονείται και αγωνίζεται η ομάδα, καθώς υποδέχεται ομάδες της Ά Εθνικής κατηγορίας, και Ευρωπαϊκές.

Επίσης, εκτενής συζήτηση έγινε για την οικονομική κατάσταση της ομάδας καθώς και την δυνατότητα και το ύψος της χρηματοδότησης της από τις επιχορηγήσεις του Δήμου μας, που προορίζονται για τα αθλητικά σωματεία. Ο κος Λειβαδάρας δεσμεύτηκε για την συγχρονισμένη και συντονισμένη με την ομάδα περίοδο εργασιών αναβάθμισης του γηπέδου έτσι ώστε να μην επηρεαστούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Φοίνικα» και συγχρόνως να υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε να εγκριθεί η επίσημη άδεια λειτουργίας και καταλληλότητας της αίθουσας.

Σχετικά με την οικονομική ενίσχυση της ομάδας από το Δήμο, αναφέρθηκε ότι, εκτός από το ποσό του κωδικού των αθλητικών επιχορηγήσεων, θα αξιοποιηθεί ο τηλεοπτικός χρόνος που διαθέτει η ομάδα έτσι ώστε να ενισχυθεί επιπλέον οικονομικά αλλά και να προβληθεί τηλεοπτικά στα παιχνίδια της ομάδας το νησί μας και πιθανά κάποιοι επιχειρηματίες.

Ευχή όλων είναι η σταθερά καλή πορεία της ομάδας στην Ά Εθνική κατηγορία βόλεϋ, έτσι ώστε να προσφέρει υψηλά αθλητικά ιδανικά στη νεολαία του νησιού μας αλλά και να αποτελεί πάντα τουριστική και μέγιστη αθλητική προβολή για τον τόπο μας.