Δημοτικές εκλογές 26ης Μαΐου 2019 στον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης

Νέος Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης ο Νίκος Λειβαδάρας

Νέος Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης από την πρώτη Κυριακή αναδείχθηκε ο Νίκος Λειβαδάρας, καθώς ο συνδυασμός των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ κέρδισε στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ενθουσιασμός, ικανοποίηση, χαρά αλλά και συγκίνηση “πλημμύρισαν” το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του κ. Λειβαδάρα, στο οποίο από νωρίς το απόγευμα έσπευσαν μέλη, φίλοι αλλά και απλός κόσμος προκειμένου να μοιραστούν το αποτέλεσμα και να τον συγχαρούν.

Ο κ. Λειβαδάρας λίγο μετά τις έντεκα προχώρησε σε δηλώσεις από το εκλογικό κέντρο του πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του, ευχαριστώντας ιδιαιτέρως τον Συριανό λαό για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και στα μέλη του συνδυασμού του.

Ο ίδιος δεσμεύθηκε πως θα είναι δίπλα στους πολίτες, με τους οποίους από κοινού θα πορευθούν σε εποικοδομητική κατεύθυνση για την πρόοδο του νησιού.

Πρότυπο ήθους τόσο ο κ. Λειβαδάρας, όσο και τα μέλη του συνδυασμού του, χειροκρότησαν τον Γιώργο Μαραγκό και τους συνεργάτες του που αμέσως μετά από τα αποτελέσματα, μετέβησαν στο εκλογικό κέντρο των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ για να συγχαρούν τον ίδιο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού της Σύρου που αξίζουμε προχώρησε σε δηλώσεις προς την εφημερίδα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν κάτι που δεν ανέμενε, ωστόσο, δεσμεύθηκε με τη σειρά του πως θα πορευθεί στη νέα δημοτική θητεία με διάθεση συνεργασίας.

Πρέπει να τονισθεί πως αν και απέμειναν ελάχιστα εκλογικά κέντρα που δεν έχουν δώσει τελικά αποτελέσματα, το ποσοστό του κ. Λειβαδάρα “αγγίζει” το 52%.

Θα υπάρξει αναλυτική και σαφής ενημέρωση στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”.