Ο Βαγγέλης Περρής για το εκλογικό αποτέλεσμα

"Η Σύρα μας χρειάζεται όλους"

  • Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2019 - 14:26

Επιθυμώ να ευχαριστήσω έναν προς έναν όλους τους συμπολίτες μας που επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Η τιμή που μου έκαναν είναι τεράστια και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της. Όλες μου οι δυνάμεις τίθενται πλέον και θεσμικά στην υπηρεσία της προκοπής του νησιού μας και ελπίζω ότι, χωρίς περιορισμούς και στεγανά, θα συντονιστούν με το σύνολο των υπολοίπων άξιων συναδέλφων. Λυπάμαι που ανάμεσα τους δεν θα βρίσκονται σπουδαίοι Συριανοί που γνώρισα κατά την προεκλογική περίοδο και οι οποίοι αποτελούν, ούτως ή άλλως, κεφάλαιο για το νησί μας.

Η Σύρα μας χρειάζεται όλους. Η μοναδική επιλογή είναι να αρθούμε συνολικά στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να επεκταθούν τα θετικά που παραλαμβάνουμε, να περιορισθούν τα αρνητικά και να δραστηριοποιηθούμε με αποκλειστικό στόχο την βελτίωση της ζωής των συμπατριωτών μας. Τα τωρινά συγχαρητήρια στον νέο δήμαρχο Νίκο Λειβαδάρα, θα πολλαπλασιαστούν σε κάθε θετική δράση, ενώ είναι δεδομένη η βαθιά εκτίμηση προς τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό για τις αποτελεσματικές μάχες που έδωσε. Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Συριανών έχει ξεπεράσει τις αμυχές των προηγουμένων ημερών και πλέον προσδοκά μόνο δημιουργία μέσω της ουσιαστικής συστράτευσης. Καλή δουλειά σε όλους, είμαι ευγνώμων που μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτή.