Ανταπάντηση της παράταξης "Η Σύρος που αξίζουμε" στη Δημοτική Αρχή για τα οικονομικά

Τελειώνετε με την τυμβωρυχία και ξεκινήστε επιτέλους το έργο που έχετε αναλάβει

Δελτίο Τύπου
  • Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2019 - 12:53

Έκπληκτοι παρακολουθούμε, τόσο εμείς όσο και οι δημότες μας, την πρόωρη απώλεια ψυχραιμίας της δημοτικής αρχής συνοδευόμενης μάλιστα και από ακραίες, επηρμένες, αλαζονικές και υβριστικές συμπεριφορές κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και στο απαντητικό δελτίου τύπου της για την κατάσταση περί της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου μας. 

Συμπεριφορές οι οποίες δυστυχώς χαρακτηρίζουν το ποιόν ορισμένων στελεχών της, με γηπεδικές ατάκες και φρασεολογία καφενείου, όπως για παράδειγμα η φράση «… σας τσούζει» του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Πιταούλη, οι οποίες δεν τιμούν καθόλου τη λειτουργία του ανώτατου συλλογικού οργάνου του Δήμου μας. Κατανοούμε βέβαια τον εκνευρισμό του κ. Πιταούλη αφού και ο ίδιος ο επικεφαλής της παράταξής του τον «άδειασε» παρουσιάζοντας τις κορώνες και τους ισχυρισμούς του περί «χάους», «μπάχαλου» και «ξεχαρβαλώματος» ως διαφορετική θεώρηση και οπτική των πραγμάτων σε σχέση με την αντιστοίχιση κάποιων κωδικών.

  Αγαπητοί κύριοι της δημοτικής αρχής, από το ΔΤ σας φαίνεται πεντακάθαρα ότι βρήκατε χρήματα στα ταμεία του Δήμου. Αυτό εμάς μας ικανοποιεί και μας επιβεβαιώνει γι' αυτό σταματήστε τη ρητορεία και τα ψέματα ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Παρ' όλο που όλα τα ποσά είναι αντιστοιχισμένα, τελειώνετε με την τυμβωρυχία και ρωτήστε τη διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών για την αντιστοίχιση αυτών των ποσών. Άλλως θα φέρετε προϋπολογισμό το 2021!

Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε επιτέλους το έργο που έχετε αναλάβει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, αποφεύγοντας τις προσβλητικές και αλαζονικές "κορώνες" και συμπεριφορές και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την στήριξή μας σε οτιδήποτε θετικό σχεδιάζετε για το νησί και τους δημότες μας. Σε διαφορετική περίπτωση θα μας βρίσκετε απέναντί! Με καθαρό, νηφάλιο λόγο και με επιχειρήματα. Άλλωστε, η δημοκρατία και ο όρκος που όλοι δώσαμε πριν την έναρξη της τρέχουσας θητείας αυτό επιτάσσει και όλοι οφείλουμε να σεβαστούμε και να πρεσβεύουμε!